Cadillacin leimautuminen pussihousuvastaiseksi laitteeksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ManRay, 15.12.2003.

 1. ManRay

  ManRay 1st gear

  Toistona, mobilismi-osastoon kirjoittamastani:

  Uusin Mobilisti kolahti tänään laatikkoon, ja sitä tietysti tavaamaan.
  K.L.B:n Uutisia, tapahtumia, kuultua- palstalla iski silmiini tuttu ilmestys: Kuva Cadillac Fleetwoodista, vuodimallia 1971...
  Äkkiä lukemaan kuvan ympäriltä, että mitä siitä on kirjoitettu.

  Aluksi tavanomaista mölinää suomi/muualta uitetuista autoista, ja sitten kyseisen yksilön mustakilpisyyden ylistystä.
  Sitä seurasi parin kappaleen verran merkin nykytilan mollaamista kaikkine voivittumies- ilmauksineen.
  Jutun tarkoituskin oli kai herättää, mutta minut se herätti katsomaan osoitelipukkeesta että siinä on M-kirjain, eli lehden tilaukseni sentään päättyykin joskus eikä sitä tarvitse erikseen vaivautua peruuttamaan.
  Kehuipa KLB vielä omistavansa itsekin, monikossa puhuen, MR-8 1957 cadillacin, mutta potevansa ajohaluttomuutta merkin saaman raggarileiman takia!
  Cadillac ei kuulemma istu "solmioväkiseen edustusmaailmaan".
  Katsooko KLB sitten edustavansa mainitsemaansa edustusmaailmaa? Ilmeisesti, kun ei boi kyseisellä värkillä ajella, koska se on nuorison menoautoksi sisäistetty.

  Eiköhän nyt olla päästy paljoliti eroon kaikenlaisista raggarileimaamisista, mutta joku typerä eläkeläiskolumnisti koettaa väen väkisin kylvää kummallisia ajatuksia autoharrastukseen.
  MItä hän ajaa takaa?

  Lukekaa juttu lehden sivulta 20, kolmas palsta, ja toiseksi alimmainen kappale.

  Minä heitän mokoman paskalehden leivinuuniin.
  Nyt.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Minä heitän mokoman paskalehden leivinuuniin. :smile: :smile:

  Johtuuko se siitä että minä ajan joskus ukkelin Käkkylyällä kaupungissa? En ole perkele nähnyt kenenkään alle 35v. ajavan Cadillacia paitsi itseni, mistä moinen leima.
  Ja toiseksi, onko pemari kravatti ihmisten auto? Jumalaut* kaikenmaailman lökäpöksylippispääjoujoumatafakamulkut vetää kaikenmaailman pemareilla milloin omilla milloin isien ja äitien omistamilla rkele!
  Ja mersut, en jaksa enää.
   
 3. SpedeX

  SpedeX 3rd gear

  Niin ja tuo mölisijä olin minä.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Camaro75 2003-12-15 16:52 ]</font>
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mitä v*ttua sinulla on oikein Bemareita vastaan? Ootko sattunu koskaan ees ajamaan? Et vissiin, sinähän ajat isis Cadillacilla...
   
 5. Cleveland

  Cleveland 1st gear

  Hei hei hei, ei herneitä! Muistetaanhan että "harrasteautoporukat on suvaitsevaisia, yms, yms, toisinkuin ne pussihousupirut"... Ja paskat samanlaisia kateellisia, kyräileviä ja olkansa ylivilkuilevia härmäläisiä ollaan kaikki!! VALITETTAVASTI! Näillä asenteilla ei paljon harrasteajoneuvojen asemaa suomessa paranneta... (tuli sitten otettua tänkin palstan käyttäjien vihat niskoille)
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Minä heitän mokoman paskalehden leivinuuniin.

  Johtuuko se siitä että minä ajan joskus ukkelin Käkkylyällä kaupungissa? En ole perkele nähnyt kenenkään alle 35v. ajavan Cadillacia paitsi itseni, mistä moinen leima.
  Ja toiseksi, onko pemari kravatti ihmisten auto? Jumalaut* kaikenmaailman lökäpöksylippispääjoujoumatafakamulkut vetää kaikenmaailman pemareilla milloin omilla milloin isien ja äitien omistamilla rkele!
  Ja mersut, en jaksa enää.


  Joo,bemari lienee 475 kertaa yleisempi "isi leasing"auto kuin Cadillac,tuo todellisten herrasmiesten auto. Noita räkänokkia näkee ihan tarpeeksi sladittelemassa sillä iskän liisarivolov/bemu/mersulla ettei jaksa edes enempää kommentoida.

  Joo,se on totta että kaikkien pitäis pyrkiä harrastamaan ja autoilemaan tässä maassa samankaton alla.
   
 7. whiic

  whiic 1st gear

  Eikö tässä vähän tehdä kärpäsestä härkästä? Ei kaikista asioista kaikki ole samaa mieltä, enkä edes minäkään kyseisestä asiasta. Jos kuitenkin suututte tuohon malliin jostakin yksittäisestä kolumnista, niin mitä lehteä voisitte lukea hyvällä omatunnolla?

  Täytyy lukea nykyinen Mobla ja kys. kirjoitus, vaikka tiedän olevani (ainakin osittain) eri mieltä. En kuitenkaan aio perua Moblan tilaustani vaikka KLB olisi kirjoittanut mitä paskaa hyvänsä... vaihtoehtoina kun ovat kaikki maailman GTi-magit. Röh-röh-muahahaa! Jos Moblasta löytyy yksi artikkeli, joka mutristaa suun, niin GTi:stä löytyy aina tusina artikkelia, jotka pistäisi nauramaan kirkon penkissäkin istuen. Siitä huolimatta en moisesta komediasta menisi maksamaan, kun se on tahatonta komiikkaa, enkä haluaisi antaa julkaisijoille väärää signaalia kiinnostukseni suuntautumisesta. :grin:

  Eli muistakaa ne mittasuhteet! Varmasti Hesarissa/Aamulehdessäkin on ollut jokin kolumni, mielipidekirjoitus tai artikkeli, jonka kirjoitusasua tai sisältöä te olette dissanneet - oletteko siltikään perunut tilaustanne?
   
 8. kryofiili

  kryofiili 1st gear

  Mobilistin taso on mielestäni ollut aina kääntäen verrannollinen KLB kirjoittamien juttujen määrään.Se mies on outo.
   
 9. SpedeX

  SpedeX 3rd gear

  Oletko koskaan edes ajanut bemarilla? No kyllä. Ajelet isis Cadillacilla. Vain silloin kun en halua ajaa takavetoisella, eli hyvin harvoin. Ja mitä minulla on pemareita ja mersuja ja audeja ja.... vastaan, koska joka lökäpöksylippispääjoujoumatafakamulukulla on sellanen, "tehokas" takaveto, ja useimmiten tuontikilvissä.
   
 10. Continental56

  Continental56 Gearhead

  Minullapa ON Audi ja se on ihan "tuontikilvissäkin". Olenko siis automaattisesti "lökäpöksylippispääjoujoumatafakamulkku"?
  No ketä sitten ajelee rinta kaarella 70-luvun puolenvälin tusina-Camarolla?
   
 11. SpedeX

  SpedeX 3rd gear

  Mistä minä tiedän vaikka olisitkin.
  Enkä ajele rintakaarella.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Camaro75 2003-12-15 22:49 ]</font>
   
 12. SpedeX

  SpedeX 3rd gear

  Niin ja tää juttu lähti nyt vähän käsistä, pahoittelen jos pahoitin jonkun mielen, mutta tuohon topicin aloittajan artikkeliin vedoten, mitäköhän se mobilistin immeinen sillä jutullaan oikeesti haki. Tai mistäköhän oli jutun tempassut. Selvitän nyt vielä että minulla ei ole mitään henkilökohtaista ketään tuonti auton omistajaa vastaan eikä myöskään ketään muutakaan vastaan, pääsi vaan vähän höyryjä ulos. Sorry :smile:
   
 13. platuart

  platuart Gearhead

  Tapelkaa...saatte karkkia.
   
 14. bbford

  bbford Gearhead

  Juuri näin.
   
 15. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mobilisti lieneen alkujaan pitkälti KLB:n tuote ja vieläpä hyvä lehti, ainoa laatuaan tässä maassa! Joten otetaan iisisti vaan, kaikkien ei toki pidäkään olla samaa mieltä joka asiassa. Itse olen muutaman kerran jutellut edellä mainitun äijän kanssa nokakkain ja hyvä tyyppi se on.
   
 16. Continental56

  Continental56 Gearhead

  OK. Mutta eikö ne ole tuontiautoja ihan kaikki? Suomessa on tehty vain jotain Saab, Opel ja Porsche "autoja"... Tietääkseni ne Camarotkin tehdään USA:ssa, Kanadassa ja Meksikossa.
  Hassua että EU-tuontiautoja lyödään nyt päähän ihan samalla tavalla kun aikoinaan niitä "kuvottavia" USA:sta uitettuja ensimmäisiä 25-vuotta vanhoja 59 Caddyjä, jms. Sehän oli ihan kauheaa että Suomen alkuperäinen autokanta pilattiin mokomilla laitteilla. Olisi vissiin pitänyt tyytyä kaikkien silloinkin kiltisti ajelemaan 4d sedan kompakteilla. Silloin Mobilisti-lehti oli kyllä järjen puolella ja uustuonnin ehdottomana kannattajana.

  Terveisin Joujoumustafa; 93 Audi, 56 Lincoln, 58 Edsel, 59 DeSoto, 59 Pontiac, 63 Ford ja 72 Buick.
   
 17. lucifer74

  lucifer74 Gearhead

  Koko tallin repertuaari?

  Offtopic:
  Minä en inhoa ns. ökyautoja itsessään, vaan niitä mulkkuja jotka niillä rellestää.

  Jos on varaa ostaa/liisata kallis kosla, voi matkantekoon varata 15 ylimääräistä minuuttia!
  Varsinkin näin talvella.

  Ei siinä mitään jos tollaset koheltaa yksinään, mut useimmiten syyttömät kärsii..
   
 18. Karva

  Karva Gearhead

  Sama laulu kaikaa alla korven kuusten ...

  Jo nyt on perkules jotta se ei mene jakeluun toi mobiili puoli on ja näkököjään pysyy 60/70-luvulla, jos et ole herras-väkkee ei saa harrastaa ...

  On se kumma kun porukka vetää papparaisten touhuista herneet nenään, ei niistä pidä välittää, kaikki tietää kuinka paljon enemmän on hommaa rakennetussa autossa kuin entisöidyssä, eikä siinäkään liian vähän mutta jos näitä ruvetaan vertaamaan on rakennetussa rodissa, customissa, sleepperissä ja kaikkissa enemmän töitä kun etsiä org osa sieltä ja toinen täältä, no molemmat on ok ja niitä kumpiakin on aivan liian vähän ...

  Naurettavinta koko kisaamisessa on toi keskinäinen kauna, mitä helve... te oikein teette ei autoharrastajien kannata keskenään kisata se kun loppuu ja ukkoutuu tämä harrastust tässä koko ajan, ne teinit kun rassaa noita nintendojansa ja pelaa sählyä, vaikka voisivat maata paskasen auton alla ja polttaa norttia, ne on noi elämäntavat menneet omituiseksi nykyään ...

  Jos nyt kaikki cacclän omistajat vetää KBL :n jutusta herneet nenuun ja lakkaa ajelemasta, onkohan se mobiilien napa ja äijä meinannut jotta kun cakkylä seisoo tallissa on hääkin kulmien kovin kolli, eli jonkun sortin auton tai merkin omistaminen leimaa ...

  Tossa jokin aika siten HD:n omistaminen oli rikos vailla vertaa, sitten ilmesty näitä sikari-enkeleitä ja siitä tuli muotia, koviksen maine män, pitääkö nyt ostaa Caccy


  On se kumma kun täällä tähden ja koivun maassa suurin/ainut uusiutuva luonnovara on yhä kateus
  :-o :-o :-o
   
 19. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Combi Lada on aina hyvä vaihtoehto :grin:
   
 20. pequli

  pequli Gearhead

  Heitetäänpä vielä yksi herne nenästä soppaan.

  Alle(sivulle)kirjoittaneen tallissa makaa yksi Bremerin perheen entinen Kauko.
  Ei tasan ollut mobiili taloon tullessaan...
  Eikä taida entisöityä tässä taloudessakaan, vaan on ainoastaan matalammaksi muuttunut.
   

Kerro tästä muillekin!