Cadillacin leimautuminen pussihousuvastaiseksi laitteeksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ManRay, 15.12.2003.

  1. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Minä luen aina eka Moblan myytävät ja sitten KLB:n narinat ja turinat. Mies on instituutio. Miettikääs nyt, Mobla ilman KLB:n juttuja, sehän olisi vain hyvä autolehti, jossa on lisukkeena lento- ja lypsykoneita.
     
  2. Continental56

    Continental56 Gearhead

    Eivät mahdu enää yhteen talliin.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    KLB on voimakaspersoonainen äijä.. jotkut tykkää, jotkut ei. Ihan kiva sen kolumnia on lukea, varsinkin silloin kun joku asia ei ole hyvin..

    Se mitä se tuolla "kravakauluisista edustusmiehistä" Kädillaceineen tarkoitti - niin eiköhän se sitä meinannu, että silloin kun ne autot olivat uudehkoja vuosikymmeniä sitten eikä sitä, että vieläkin pitäisi liivipuku olla päällä, kun '57:lla ajaa.. ja sitä, että Käkkylöiden ilmaantuminen uustuonnin ansiosta joka kirkonkylään aiheutti sen, että niiden arvostus laski yleistymisen takia samalla kun "rokkarinuoriso" (hänen wanhoilla silmillään) ilmestyi ratin taakse..
     
  4. möykky_544

    möykky_544 1st gear

    Mobilistia on mukava lukea - etenkin niitä paatoksellisia kuvatekstejä, joissa luodaan kollektiivista huonoa omaatuntoa siitä, ettei kaikkia Morris Marinoita tms. "vanha-autoaihiokkeita" (KLB:n termein) ole jo entisöity :smile:.
     
  5. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Niin oma seitkytluvun puolenvälin tusina Camarokin on tuotu ruotsista pari vuotta sitten.
     
  6. Continental56

    Continental56 Gearhead

    Noniin! Eli sekin on sitten sellainen mittariruuvattukauheapaskaihanhuonoeutuonti! Ihan kuin minun Audini! Tosin joudun nyt luopumaan niistä "tarratuontikilvistä", mutta tyylitietoisena älysin sentään vaatia EU-kilvet ja tietenkin survon ne suoraan niihin liian pieniin saksankehyksiin niin ettei kenellekkään jää epäselväksi mistä on kysymys.
    Lähdenkin tästä kauppaan katsomaan olisiko se uusi Mobilisti jo tullut sinne, jotta voisin lukea sen Cadillac-jutun ja ottaa kantaa muutenkin kuin off-topic. Matkalla luonnollisesti aiheutan tuhoa ja kuolemaa kaljuilla saksalaisilla kitkoilla suditellen. Kiitos EU että teit tämän mahdolliseksi!
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tämä meikäläistä vituttaa eniten. Jos ajaa Bemarilla, niin on automaattisesti joko teiniautoamis tai lökäpöksylippispääjoujoumatafakamulkku, jolle isi on ostanut auton.

    Ihan sama ku väittäisi, että kaikki Dart/Valiant kuskit on nuoria wannabe-rockabillyrebeleitä, jotka ei tiedä autoista mitään, pääasia että se on amerikkalainen. Sitten ollaan niin rock'n'roll kutoskoneen pöristessä pellin alla.

    Tai että kaikki Ladalla ajavat on kommunisteja ja ryssien perseennuolijoita. Just joo.

    Itse ostin aikanaan Bemarin, koska rahat eivät riittäneet (maksan itse autoni ja autoiluni) jenkkiin. Ajaisinhan minä mielellään vaikka sillä '75 Camarolla, mutta kun ei pysty niin ei pysty. Piti miettiä eurooppalaista vaihtoehtoa ja BMW tuntui mielekkäimmältä vaihtoehdolta. Ja tyytyväinen olen ollut kaikin puolin. Nyt sitten laittelen baijerilaista, jenkkiä (=Chevyä) odotellessa.

    Minuakin tympii nämä trendipellelökäpöksy-räkänokat, jolla rällää kylillä porukoittensa "autoilla", mutta niitä riittää kyllä vähän joka merkin ratissa.
    Eikai se auto sille mitään voi.
    Mutta sittenhän se on hyvä sanoa, että "pemarit on paskoja autoja, kun joka lökäpöksylippispääjoujoumatafakamulukulla on sellanen..."

    Ei sillä että mulla ois tuosta päivä menny pilalle, mutta joskus tekee tosiaan mieli päästää höyryjä...

    PS: Dart, Valiant ja Lada kuskit ällös pahastuko :wink:

    T: Flammed BMW
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest


    Juuri näin. Ei nyt leimata automerkkejä joidenkin käyttäjien perusteella.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei voi muutakun olla samaamieltä Karvan kanssa! Täyttä asiaa!

    ...mutta, mutta tykkään sählystä enkä vedä norttia, mutta vanhenmpien autojen alla kyllä makailen! Sähly on ihan hyvä peli, hei! :smile: ...enkä tosiaankaan omista/rassaile mitään muovinintendoja! :smile:
     
  10. Cleveland

    Cleveland 1st gear

    Siis edellinen minä!
     
  11. 400 cid

    400 cid Gearhead

    Tuli vaan mieleen jutun luettuani ettei vaan ois KLB päässy vahingossa katsomaan Rumblea :smile:
     
  12. KST2

    KST2 3rd gear

    Ei noita KLB:n mielipiteitä aina kyllä ihminen käsitä. Jos ihminen ei voi jonkun moisen syyn takia voi autollaan ajaa, niin pitäköön sen sitte tallissaan häpeillen koko auton omistamista. Valtaosalle ihmisistä Cadillac on vain hieno vanha auto, ei teinipillujen vonkauslaite.
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    "lökäpöksylippispääjoujoumatafakamulukulla"
    Heh. Minusta aika hyvä. Jou nark, tsikaakou mään! :razz:
     
  14. Simo

    Simo 1st gear

    Kyllä tuossa KLB:n höpinässä toinenkin puoli on, ongelma ei koske vaan ja ainoastaan Cadillacia vaan kaikkia neliovisia "edustusjenkkejä".
    Suomessa on useita Cadillac limoja ja jostakin syystä oma vaikutelmani on, että suurin osa noista on lähinnä liekki-lintta käytössä.

    Tietääkö kukaan esim. Challenger, Mustang tai Corvette lintta/ lauluautoa? Miksi niitä näkyy harvemmin?
    Kyllä avo Vettenkin päälle väkeä mahtuu :smile:
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Limo kestää laulua paremmin? :wink:
     
  16. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Jeesuksen ikenet.. Mitenkäs se onnistuukaan niin sujuvasti siirtyminen toisten mollaamiseen ja yleiseen vittuiluun ihan asiallisesta alusta huolimatta??

    Mutta itse aiheeseen:

    Kuten tuossa yllä mainittiin, niin taitaapi noista 4d käkkylöistä suurin osa (liikenteessä näkyvistä) olla noita laulavia tai lintahtavia. Mielestäni se ei kuitenkaan laske Käkkylän edustuksellista arvoa mihinkään. Hyvässä kunnossa oleva öky-käkkis on komea ja kunnioitusta herättävä näky aina!

    KLBn kirjoitustyylistä sen verran, että mies selvästikin kirjoittaa aina hieman kärjistetysti ja joskus jopa piikitellen, ihan tarkoituksella. Kuten mies on itse palstallaan muutamaan otteeseen kirjoittanutkin, on hänen tarkoituksensa ensi sijaisesti herättää keskustelua ja ajatuksia. Siinä selvästi onnistunutkin taitaa olla, ainakin tästä aiheesta päätellen.
     
  17. ManRay

    ManRay 1st gear

    Keskustelun aikaan saaminen taisi olla minunkin ensisijainen tarkoitukseni, avatessani aiheen tästä asiasta ja lehtijutusta. Eli tuunustan trollaukseni ainakin puoliksi.

    Mobilisti jäi leivinuuniin heittämättä, ja eilen illalla se tuli kannesta kanteen luetuksi. Ja mielenkiintoista juttua oli tälläkin kertaa yllin kyllin.
    Sain mielenkiintoista lisätietoa lentonäytösjutusta, koska siinä mainittu Härmälän kentälle näytösluonteisesti laskeutunut Hercules- kuljetuskone esiintyy eräällä kokoelmaani kuuluvalla kaitafilmillä. Kyseinen nauha on kuvattu aivan samaisessa lentonäytöksessä, ja siinä esiintyy juuri samainen Hercules. Ja renkaat tosiaan räjähtävät.

    Kaikkea hyvää Mobilistin toimitukselle ja lukijoille, kantavaa ja alkuun panevaa voimaa: KLB:tä vähääkään unohtamatta.
    Vetäydyn joulunviettoon, ja toivotan sitä kaikille "overdriveläisille"!
     
  18. Dobermann

    Dobermann Gearhead

    Heh, Moblassa huonointa on se, että se on aina liian nopeasti luettu kannesta kanteen... :wink:
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    How? Moblan lukemiseen kannesta kanteen menee monet illat, kun ei viitsi montaa tuntia lukea kerralla, koska pitää roikkua aina netissä.. nytkään ei ole ehtinyt edes kuin hiukan vilkaisemaan uusinta.
     
  20. Yello

    Yello 1st gear

    Jaa, muistelinkin että Rat Race päätyi niille nurkille... On toiminut ainakin yhden tälläkin foorumilla liikkuvan hemmon hääautona. Joten edustusautohan se selkeästi on...

    -y-
     

Kerro tästä muillekin!