Camaro 1982 rättinivel

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja mopo-ukko, 17.3.2013.

  1. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Aika paljon väljää,saako tuohon mistään korjaus sarjaa jossa uudet rätit ja pultit,on aika arvokas koko rättinivel.Voisihan tuon jäykistää,mutta saattaa täristää rattia.
     
  2. renttu81

    renttu81 Gearhead

  3. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Tuolta katsoin itsekkin,Noihan on Dormanin sarjoja ja ei ainakaan suoraan ollut sopivuutta valmistajan sivuilla,mutta voisi kokeilla kun nuo eivät enempää maksa.Koko nivel Ankkalinnassa luokkaa 100 taalaa ja täällä varmaan saman verran euroja.
     
  4. reynolds

    reynolds 3rd gear

    No jos 100€:lla saa uuden täältä...niin eihän se kallis ole missään tapauksessa....Vai onko??? :odroll: ...Kyseessä kuitenkin liikenneturvallisuuteen aika olennainen osa,joten 100€ on pieni hinta siitä :-? ....Ei kuitenkaan oo kivaa,jos ratti kääntyy,mutta pyörät ei...Se voip maksaa enämpi,kuin satkun :wink:
     
  5. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Miksi maksaa satku,jos kympillä pääsee samaan lopputulokseen.
     
  6. mirage

    mirage 3rd gear

    Ota yhteys nippelit-firmaan, Tepolla on tosi hyvä käsitys myynnissä olevista kamoistaan.
     
  7. hevimies

    hevimies Gearhead

    mä tilasin nippelin varaosarätin ja ei ainakaan capriceen ole sitten kelpoinen väline liian ison kokoinen.
     
  8. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Tepolta rättinivel 13,50€ posteineen,se pienempi USA yleismalli sopii Camaroon,entisestä poraten niitit pois,10mm terällä reiät läpi.Rätissä 10mm reiät,osassa metalliosia 8mm reiät.Holkit vesijohtokuparista ja pienipäisillä 8mm pulteilla kasaan,nylokit ja ryssän lukko varmistukseksi.Aivan tuli minusta hyvä,ainakin vähemmän välystä kuin entisessä,ylempi nivel napakka.On ensimmäistä kertaa ratti suorassa tuossa romussa.
     
  9. mirage

    mirage 3rd gear

    Onko Camarossa semmonen rättinivelen suojakumi? Meinaan, kun Malibu 79:ssä on ja se on halki, enkä ole uutta löytänyt. Että josko jostain löytyis?
     
  10. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Rättinivelen päällä ei ole suojakumia,ylemmässä nivelessä on vähän samanlainen kuin vetoakselissa,pienempi vain.Sitten koko ohjausakselin suojana oli muovinen suojaputki,sen heitin pois kun oli aika raato.
     
  11. mirage

    mirage 3rd gear

    Okei. Löytyykö niitä ylemmän nivelen suojakumeja jostain?
     
  12. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Katoin äkkiä Ebaysta,ei osunut silmään tai en hakenut oikealla sanalla.Swt vois tietää,uusia niveliä lienee saatavana,luulis kumin tulevan sen mukana.Tuossa kuva Camaron akselista.
    http://pwdstore.com/product_info.php/products_id/59
     

Kerro tästä muillekin!