Camaro 50tbi sammuilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ChevyCaprice, 14.5.2017.

  1. ChevyCaprice

    ChevyCaprice 2nd gear

    Eli -90 camaro 2-pisteruiskulla(TBI?) sammu tyhjäkäynniltä yllättäen. Lähti uudestaan hyvin käyntiin, mutta pariin otteeseen taas sammu ja lopulta taas käyntiin, kunnolla lämää ja samalla lähdin ajaa, niin toimi ihan hyvin.. Aiemmin edellisellä viikolla lenkkaria reilummin tarjotessa sytytti ses-valon mut valo sammui, kun auton sammutti, eikä enää ole uudestaan syttynyt.. Mikähän olis mahdollinen vika, kun en nyt **kele tuotakin jaksais tutkia mikä sillekkin tuli muun kaluston lisäksi? :odrealmad:

    Korjaus otsikkoon: 5.0tbi
     
  2. fenix

    fenix 3rd gear

    Muokattu: 15.5.2017
  3. KajS

    KajS Gearhead

    Täältä maalta tällainen "kuulin kerran että sämpyläcapricessa (5.0 tbi) oli tällainen vika":

    Virranjakajan akseli heilui, eli se pusla, laakeri tms oli väljä ja se hävitti tyhjäkäynnin. Uusi tiukempi pusla ja jo kävi. Voi olla, ettei auta tässä tapauksessa. Mutta tuota vikaa oli metsästetty vaihtamalla antureita, sytkämoduleita, tulppia...
     
    Powerstroke tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!