Camaron/Firebirdin vanteet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja tug3, 1.8.2006.

  1. tug3

    tug3 Gearhead

    Kymysys kuuluukin:

    Mitä kokoa ovat 3G-Camaron/Firebirdin (tai vanhemmankin) vanteet? 4G:ssä kun ovat 16x7,5 muistaaksein jaolla 5x4,75". Jako on käsittääkseni 3G:ssä sama, mutta miten käy offsetin ja sisähalkaisijan kanssa...

    Ihan tässä vaan talvivannetta visioin...

    ...eli jos on sopivaa vannesatsia tarjota, niin eikun älähtää ja voi vaikka tuurilla euro tilille pärähtää! Mutta ethän tarjoa bling-blingiä ja hintahirvityksiä, kun nyt oli siitä talvivanteesta kyse.
     
  2. tpl2

    tpl2 1st gear

  3. tug3

    tug3 Gearhead

    No, siinähän ainakin tuo vanteen ulkohalkaisija tuli selville. Näyttäisi olevan 15"... ..mikähän vain mahtaa olla ET ja sisähalkaisija. Elikkäns mahtuvatkohan tuommoiset 4G:n alle ruopimaan?
     
  4. tpl2

    tpl2 1st gear

    Käsittääkseni 15" eivät mahdu 4geniin...
     
  5. smuige

    smuige Gearhead

    siis joo, 3gen vanteet vissiin normaalisti 15" mutta iroc/rs/formuloissa 16" jolloin et edessä 0 ja takana 16. 4gen myös 16 mutta et n. 45-50 eli ei käy ristiin 3gen ja 4gen.
     
  6. Peeveli

    Peeveli 1st gear

    Itellä oli formulassa (-89) talvivanteina Camaron 15".Formulaan ei passannut GTA.n vanteet eteen ilman pieniä sovitelevyjä kun hinkkasi raidetangon päähän.Tosin firebirdissähän kyl lukeeki vanteis rear ja front ja syy edellä kuvattu onkelma.Renkaina oli 205x65 x15 Misukan Ivalot ja hyvin meni 3 talvea jokapäiväisessä ajossa
     

Kerro tästä muillekin!