Camaron ohjaus jumittaa/takkuaa.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Make.S, 19.5.2019.

 1. Make.S

  Make.S Gearhead

  1973 camaro kyseessä. Tehostettua simpukkaa ole yrittänyt löysätä ja kiristellä, mutta ohjaus takkua, on jäykkä eikä yritäkkään palauttaa. Letukkaa saa siis oikeasti ohjata.:(
  Pumppu ei pidä ääntä niin eiköhän ongelma ole simpukassa. Niihin vissiin saa korjaus-sarjoja mutta auttaako ne mitään jos niissä hampaan kosketuspinnoissa jotain feelua?
  Jos joltain löytyy tehostettu simpukka myyntiin saakka, semmonenkin kiinnostaa.
  Ke auto menee pyöränkulmien säätöön, jos se nyt auttaa tohon ongelmaan.
   
 2. juko7

  juko7 Gearhead

  Se simpukka voi kronata monella muullakin tavalla kuin hammastuksesta. Jos suuntaventtiilin säätö pielessä tai tiivisteet sisältä falskaa niin että öljyä menee väärään paikkaan, se voi lukittaa, ohjata itsekseen, olla palauttamatta, olla tehostamatta jne. Simpukan osalta kokeilisin korjaussarjaa, ne ei paljoa maksa.

  Onko se sulla joskus toiminut? Voihan olla että sen on joku rempannut vs. korjannut, niin kuin jossain lootakeskustelussa mainittiin...
   
 3. Make.S

  Make.S Gearhead

  Auto tullut - 09 suomeen ja itelle viime kesän lopulla ontuvana projektina. Nyt vasta torstaina haettu kilvet ja tosiaan olen ajannut ensi kilsat nyt keväällä, joten aikaisempaa kokemusta ei ole. Talvella vaihettu uudet nivelet, puslat, konit ym. osaa joten niitten luulis olevan järjissään.
   
 4. juko7

  juko7 Gearhead

  Kokeilisin kulmien säädön vaikutuksen ensin, jos osia vaihdettu
   
  Camino'79 ja Make.S tykkäävät tästä.
 5. Sierra

  Sierra Gearhead

  Mulla oli yhdessä saginavan tehostettu tappajasimpukka, pääsääntöisesti toimi hyvin, mutta meni myös muutaman kerran arvaamatta totaali jumiin, onneksi piha ajossa, säikäytti vain pahasti.
  Oli tuore tuontiauto ja simpukka vaihtui.
   
  Gary Grand ja Make.S tykkäävät tästä.
 6. Make.S

  Make.S Gearhead

  Onko porukoilla mennyt jotain holkkia hajalla sieltä rattiputken yläpäästä, mikä tekee kans ohjaukseen jumitusta? Yx kaveri tuumaili tota, mutta vauhtiputka tyrmäs sen saman tien...
   
 7. Vuppe

  Vuppe Gearhead

  Ostin joskus ratin ja sen mukana tuli speiseri rattiakselille. Speiseri olikin liian pitkä ja se painoi laakerin kylkeen kun ratin kiristi. Ratti kääntyi pykimällä.

  Kohdistin ratin tienpäällä ja kiristin mutterin vasta myöhemmin enkä tyhmänä heti osannut yhdistää syytä ja seurausta....
   
  Make.S tykkää tästä.
 8. Make.S

  Make.S Gearhead

  Itellä kans tarvikeratti, mutta samaa teki orkkisruorilla.
   
 9. Imusihti

  Imusihti 3rd gear

  En tiedä onko siitä apua, mutta jos ottaisi auton nosturille ja kokeilisi ohjauksen toimintaa tehostajan hihna paikallaan ja hihna irti.

  Voisi päästä jyvälle mistä kanittaa. Semmoinen vaihtoehto tuli mieleen, että voisiko simpukka mennä rikki jos sitä on jossain vaiheessa kiristetty liikaa tai muuten kuin keskiasennossa ?

  IS
   
  Muokattu: 22.5.2019
  Jussi289 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!