Camaron pyöränpultit Caminoon?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Roc, 15.11.2006.

  1. Roc

    Roc Gearhead

    Kysymys on siis seuraavanlainen, 3gen camaron pyöränpultit (kierteestä tai muustakaan ei mitään havaintoa), käykö se -82 Caminoon?

    Camaro on tallissa mutta Camino ei, joten ei pääse kokeilemaan...

    Hjelppiä?

    Korjaus, kyseessähän on siis pyöränMUTTERIT. :odroll:
     
  2. makke

    makke 1st gear

    Samat on mutterit, eli M12 x 1,5.
    -81 Caminossa onkin sit jo eri kierre.
     
  3. Roc

    Roc Gearhead

    Kiitoksia tiedosta Makke!

    Pyöränmutteri arvoitus ratkesi samantien, Caminon VIN-koodi kertoo karun totuuden, auto on -81 vaikka tietystikkin rek.otteen käyttöönottopvm. on 00.00.1982.

    Oliskin ollut liian helppoa jos kumpaakin harrastekippoon olis käynyt samat mutterit. Varsinkin kun hyllyssä oli jo valmiina mutterit... 82 ja siitä tuoreempiin caminoihin. :mad:
     
  4. raunoh

    raunoh 3rd gear

    Auton omistajaa kohtasi karu totuus; autosta pitäisi AINA puhua tehtaan vuosimallin mukaan eikä rekisteröintihetken mukaan... puhumattakaan, jos autoon on aiempien omistajien toimesta tehty yhtä jos toista muutosta, otettu osaa jopa toisesta merkistä, jolloin esim. vanteiden pulttijakokaan ei täsmää. Fordissa GM:n tekniikkaa, ja päinvastoin. Kaikkea on nähty, kaikkea pitäisi epäillä...mutta olisikohan elämä ja autojen harrastaminen muutoin liian helppoa ?
     

Kerro tästä muillekin!