camaron sytkähäikkää??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja plymouth 71, 2.8.2011.

  1. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    eli -77 camaro jossa 350 kone. nyt kun ilmat kylmeni niin tosi huonosti lähtee käyntiin,tuntuu kun kävisi 5-6 pytyllä,hetken päästä tilanne helpottaa. kone on läpikäyty 3 vuotta sitten ja ei mitään ihmeempiä virityksiä,lievä nokka ja kansia laskettu. hei-jakaja joka on vanha,mutta pyörijä ja kansi vaihdettu,samoin kuin tulpanjohdot ja tulpat. normiajossakin huomaa tyhjäkäynnillä,et kone ravistaa mut kierroksilla pelaa hyvin. eli voisiko tuossa jakajassa olla jotain vikaa,vai mistäpäin alan vikaa etsimään?
     
  2. CHEVY HESSU

    CHEVY HESSU 3rd gear

    maadoitus

    kattoisin ekaks et koneen ja rungon maadoitukset on kunnossa , liian usein oikeesti vikaa etsitään turhaan ja maadotuspuoli unohdetaan , nim.merkki kokemusta itselläkin asiasta
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Onko kaasuttimen ongelmat poissuljettu?
     
  4. plymouth 71

    plymouth 71 1st gear

    .

    kaasutin on uusi ja ammattilaisen penkissä säätämä,eli sillä puolella ei ole vikaa.
     

Kerro tästä muillekin!