Camaroon jouset ja iskarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja muurahaiskahvi, 5.7.2002.

  1. muurahaiskahvi

    muurahaiskahvi 1st gear

    Tietääkö kukaan mitkä jouset ja iskarit kannattais laittaa camaroon jossa on isolohko? vanhat on aivan kuoleentuneet ja tuskin menee ens vuonna konttorilla enää läpi :sad: Mistä kannattais ostaa? Hintoja?
     
  2. elky

    elky Gearhead

    Part-Cornerista löytynee jouset noin tonnilla vanhaa rahaa pari jousia. Iskareiden hinta riippuu siitä miten hienot haluaa.
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Mulla olis hyllyssä '70 isolohko-camaron (joku rs/ss) jouset, käytetyt mutta ei lässähtäneet, hintapyyntö 20€ jos haet, 30€ jos joudun lähettämään. impala1968@hotmail.com
     
  4. muurahaiskahvi

    muurahaiskahvi 1st gear

    ajattelin tarkentaa, että kyseessä on -79 auto. tuota noin, mulle joku väitti et siihen ei sais kiinni ku konin classicit? pitääkö paikkansa?
     

Kerro tästä muillekin!