Camarot palaamassa kotimaan radoille

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja homer, 6.10.2010.

 1. homer

  homer Gearhead

  http://www.teamsoderman.com/uutiset.php?nID=14

  Saas nähdä lähteekö tarpeeksi kuskeja mukaan. Itte olen sen verran nuori että en nähnyt muinoisia super star Camaroita tositoimessa mutta näyttäviä kuulemma kisat oli. Parikymmentä autoa viivalle niin saattaisi ratakisojen katsomoissa olla enemmän väkeä niin normaalin muutaman maksaneen lisäksi.
  Oliskohan ideaa ajaa Camaro kisa jonkun sm-kiihdytyksen yhteydessä?
   
 2. NURMALE

  NURMALE 1st gear

  Muuten hyvä idea ajaa jonkun kiihdytys kisan yhteydessä mutta kun ei nykyiselläkään meinaa keritä ajattamaan yhtä kiihdytys kisaa pitkässä viikonlopussa niin camaro kisa aiheuttaisi tod.näk. sen että kiihdytys kisa
  kestäisi koko viikon. Tämä oli siis vaan tälläinen monta kertaa radan laidalla odottaneen katsojan kommentti.
   
 3. homer

  homer Gearhead

  Tuli vaan mieleen kun eikös siellä ole harrastettu tätä kahva edellä ajeluakin kisojen ohessa?
   
 4. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  On. NURMALE ei ilmeisesti ole käynyt tämän vuoden Motoparkin ja Alastaron kiihdytyskisoissa odottelemassa :D

  Kyse siis uusikoppaisista 2010 Camaroista?
  http://www.camarocup.com/
   
 5. homer

  homer Gearhead

  Ruottissa ainakin ajavat uudet ja edelliset korimallit sulassa sovussa keskenään.
   
 6. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

 7. Fastback

  Fastback Gearhead

  Autoja on myyty jo useita suomeen eli kyllä siitä pitäisi SM-ryhmä tulla. Kisat menevät käsittääkseni normaaleiden AKK:n alaisten mutkarataviikonloppujen kanssa yhtäaikaisesti. Vaikka kuinka olen fordi äijä, niin kyllä Camaro luokan massalähtö on pakko mennä katsomaan ensikesän koitoksiin, kun lauma tönäri kaseja karjuu.
   
 8. homer

  homer Gearhead

  Taitaa vaan olla niin että merkkiluokalle ei akk sm-arvoa myönnä? Toisaalta gt-luokassa ajetaan radalla mestaruudesta noin 5 auton ja kuskin voimin vaikka yleensä akk painottaa että ainakin sarjaan ilmoittautuneita tulee olla vähintään kymmenen.
   
 9. Fastback

  Fastback Gearhead

  mä luulen että 10 autoa on jo myyty.
   
 10. Mopar

  Mopar Gearhead

  Jep, mutta ne luonas samaan aikaan, kamarot tarttis varmaan koko radan käyttöön ja samaan aikaan ei sitten kiihdytellä.
   
 11. Uoti

  Uoti 2nd gear

  :eek: Autot maksavat kuitenkin eri lähteistä riippuen 60-85k€... Ihan pikkasen liian kallista suomeen, kymmeneen autoon en usko ikinä...
   
 12. Fastback

  Fastback Gearhead

  ei ole uskon asia tämäkään. 60t aika lähellä totuutta.
   
 13. ata

  ata Gearhead

  No miksi ei tehdä sitten monimerkkiluokkaa, johon Camaroiden lisäksi voisi osallistua vaikka Mustangilla tai Challengerilla myös. Siinähän vasta nähtävää olisi kun GM, Ford ja Mopar ajaisivat kilpaa keskenään ja kaikissa kasit keulalla. Ja miksei voisi olla muitakin kasikoneisia, vaikka Bemarin ja Mersun ym. V8-malleja, eli kunhan auto olisi V8-moottorilla, takavetoinen niin kelpaisi luokkaan. Vähän samantapainenhan on esimerkiksi italialainen V8 Superstars-sarja, siellähän on eurooppalaisia, amerikkalaisia ja australialaisia V8-autoja ajamassa keskenään näyttävällä kalustolla.

  Siis vähän kuin Roadsport V8-luokka, mutta "late model"-kalustolla historicin yhteydessä ajetusta Roadsportista erotuksena. Kyllä olisi hienoa kisaa ja siellähän ne Camarotkin sopisivat olemaan mukana. Ja kalustoakin voisi olla vähän enemmän kuin GT-luokassa, johon ei Suomen kokoisesta maasta oikein näytä kisaajia riittävän.

  Vanhan hyvän ajan Camaro-cupia tuli katseltua paikan päällä ja näyttävää kisaahan se oli, mutta vielä näyttävämpää sekin varmaan olisi jos olisi eri merkkisiä vastaavanlaisia autoja ajamassa.
   
 14. Make2

  Make2 3rd gear

  Itse en oikein jaksa uskoa SM-arvoon ainakaan ensimmäisenä vuonna. Eteenkin kun Porsche miehet ovat tiettävästi virittelemässä vanhoille vesijäähdytteisille Carrera Cup autoille omaa luokkaa ja tuskin sekään SM- arvoa saa.

  Muuten uusi luokka ratakisoihin on aina tervetullut ja eteenkin tällainen erikoinen, joka voi tuoda myös uusia harrastajiakin mukaan.
   
 15. Putte

  Putte 1st gear

  Muistelisin, että luokaan pitää kahden vuoden aikana näyttää elinkelpoisuutensa ennen kuin AKK voi edes myöntää SM arvon. Eli periaatteesa kaksi ekaa vuotta menisi joka tapauksessa cuppina.
   
 16. homer

  homer Gearhead

 17. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Niin varmaan tekevät, mutta pistetaulukoiden mukaan vanhemmille gen4 koppasille laskettu erikseen pisteitä. Samoja nimiä on gen5 pistetaulukossa, mutta onko siinä kaikki pisteet vai onko samat kuskit ajanut eri sukupolven malleilla kaudella 2010, niin en tiedä, eikä hirveästi kiinnostakaan :D
   
 18. Fastback

  Fastback Gearhead

  Palaan noihin aikaisempii viesteihin, en tarkoittanut että camarot saa heti SM arvon, mutta ajavat käsittääkseni SM kisojen yhteydessä. Autoja on tulossa ihan hienosti.
   
 19. Jokeri

  Jokeri Gearhead

  Onko sillä väliä onko cup, vai sm vai pm mm öm em? Pää asia että on autoja radalla, meno on näyttävää ja meteli huimaa
   
 20. chevy 2

  chevy 2 Gearhead

  Aamen!
   

Kerro tästä muillekin!