Camarot palaamassa kotimaan radoille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja homer, 6.10.2010.

  1. rb

    rb Double Gearhead

    Viimeisin päivitys näytti olevan tammikuulta jossa puhutaan kahdeksasta varmasta plus seitsemästä epävarmasta, jolloin autoja olisi 15.

    Mutta hyvä jos nuo kahdeksan varmaa toteutuu, koska väkeä tulee varmasti lisää, kunhan homma lähtee oikeasti käyntiin.

    Hieno ele Suomalaisen rata-autoilun hyväksi tuo Lappalaisen ja Nurmisen panostus useamman auton tallilla heti näin alkuun.
     
  2. Tomaso

    Tomaso 3rd gear


    ???
     
  3. homer

    homer Double Gearhead

    Taisi jäädä tämä lysti Suomessa viime kauden mittaiseksi. Huomenna päättyy kitin mukaan ilmoittautumisaika sarjaan ja tähän mennessä ilmoittautuneita tasan yksi. Kuvaa toisaalta hyvin sm-rata kisojen aneemisuutta...
     
  4. gremlin

    gremlin Gearhead

  5. ata

    ata Gearhead

    No ainakin näillä autoilla pääsee ajamaan virtuaalisesti PC:llä ruotsalaisella SimBin:in tekemällä ajosimulaatiolla nimeltä Race Injection joka sisältää Ruotsin Camaro Cupin yhtenä autoluokkana. On siinä samassa toki muitakin rataluokkia ja autoja paljon, mutta tosiaan tuo Ruotsin nykyinen Camaro Cup myös.
     
  6. Tz

    Tz 1st gear

    Camaro cup kaudelle 2013 on aloitettu jo kova panostus, Jari Nurminen antoi koeajo mahdollisuuden kiinnostuneille ja oli mielen kiintoisia kuljettajia ( koeajon jälkeen tyytyväisiä : ) paikalla. Jari on muutenkin luvannut auttaa tulevia kilpailioita asian tiimoilta ja kohtuu hintaista camaroa on myynnissä ruotsissa ja tanskassa. Kannatta olla yhteydessä Jariin jos on kiinnostusta!
     
  7. Tz

    Tz 1st gear

    Vm motorsportshowssa 9-11.11-12 Camaro Cupilla oma osasto jossa esillä ainakin Nurmisen tiimin auto ja paljon inffoo Camaroista ja niiden ens kaudesta!
     
  8. rb

    rb Double Gearhead

    Toivoisi noita tosiaan Suomeen sieltä kulkeutuvan.

    Sen verran mulla on tietoo, että ainakin yksi vanha Legends ukko siirtyy ensi kaudeksi Camaroihin ja toivottavasti riittää muitakin tulioita..
     
  9. Tz

    Tz 1st gear

    Vm-motorsportshowssa oli aika paljon nimiä ens kauden kuskeista, ainakin 3 ajo niistä legendsiä viime kaudella, vanhoja Camaro kuskeja joku kymmenkunta, v1600 luokasta muutama.... Ihan kova joukko!
     
  10. rb

    rb Double Gearhead

    Noniin, 10-11 päivä siis tulevana viikonloppuna Pärnuussa pärähtää.

    Osallistuja listaa en tähän hätään löytänyt, mutta eiköhän siellä muutama Camaro ole rataa kiertämässä.
     
  11. Zege

    Zege 3rd gear

    Tuolla olisi jonkinlaista listaa tarjolla, mutta eihän tuosta tietysti käy ilmi ajaako kaikki jo tuossa Pärnun kisassa.
    http://camaro-cup.fi/kuljettajat.html
     
  12. rb

    rb Double Gearhead

    Kausi on sitten avattu Pärnuun hienoissa puitteissa.

    Eka erä: Jari Nurminen, Janel Nurminen, Juha haarahiltunen.

    Tokassa erässä Jari myös kuittasi voiton, toisena Toni Lähteenmäki ja "Haaris" piti myös paikkansa sijouttuen värikkäiden vaiheiden jälkeen kolmanneksi.

    Homma jatkuu kotimaisissa maisemissa Virtasalmella parin viikon päästä.
     
  13. homer

    homer Double Gearhead

    Elmian näyttelykuvien mukaan voinee vetää sellaisen johtopäätöksen että naapurimaassa ajetaan nykyään Camaroisen seassa myös uusikoppaisilla Challengereilla sekä Mustangeilla?

    Ja noinhan tuo onkin:

    http://www.v8thundercars.com

    Suomeen kanssa niin voisi vaikka vääntäytä ratakisoja katsomaan.
     
  14. Zege

    Zege 3rd gear

Kerro tästä muillekin!