Caminon niskatuet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Kinderi, 4.12.2014.

 1. Kinderi

  Kinderi 1st gear

  Yritin kaivella löytyykö aiheesta jo mutta enpä löytänyt.

  Ongelman nimi on -79 caminon niskatuet jotka ei lähde irti edes raalla väkivallalla, joten apua ja ideoita kaivattaisiin :-?
   
 2. Substitute

  Substitute Gearhead

  Alumiinisen pystytuen etu- tai takapuolelta pitää työntää sopiva liuska alaspäin, niin että se vapauttaa liukumekanismin lukkokynnen. Muistaakseni se liuskan leveys saa olla jotain noin 1-1,5cm ja sen on hyvä olla aika jäykkä. Tää oli muistikuvaa.
   
 3. stailaaja

  stailaaja 1st gear

  laittaa vaikka jonkun halppis suorankulman tai sitten ohuen pellin sinne väliin. jollakin 15cm pitkällä liuskalla pärjää jo ton irrotuksen kanssa.
   
 4. vespa68

  vespa68 Gearhead

Kerro tästä muillekin!