Caminon sähköjen ihmettelyä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jordan, 13.5.2021.

  1. Jordan

    Jordan Gearhead

    Terve

    Oli aika kaivaa camino tallista 5,5 vuoden jälkeen ja alkaa ehkä hieman tutkailemaan kuntoa muutenkin ja ihmetellä sähköjä.

    Auto ollut alunperinkin 305 mutta vaihdettu 350 tilalle. Varmaankin tällöin esim revitty ilmastointi pois. Puoli konehuonetta tällä hetkellä täynnä irtonaisia liittimiä jotka olisi kiva siivota pois.

    Neuvoja kaivataan jo siihen että saisi kuvat kaikkien näkyviin ja sen jälkeen siihen että mihin mikäkin kuuluisi. Olisiko apuja jompaan kumpaan?
     
  2. 383

    383 Gearhead

    Vm auttaisi paljon
     
  3. Jordan

    Jordan Gearhead

    Anteeksi. 81, luultavasti kaikilla mahdollisilla saastelaitteilla alunperin. Otteessakin merkintä esim katista.
     
  4. 383

    383 Gearhead

  5. ktappinen

    ktappinen 2nd gear

    Ylimääräiset piuhat poikki vaan, päät kiinni kutistesukalla ja lopuksi johdot johtosukkaan niin konehuone ei näytä harakanpesältä. Noilla sähkökaavoilla helppoa jos johdot alkuperäiset.
     

Kerro tästä muillekin!