Camskill ja vat tunnus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja ihd, 9.10.2009.

  1. ihd

    ihd Gearhead

    Yritin tilata camskill.co.uk sivulta renkaita, mutta ei onnistu puuttuvan VAT tunnuksen takia. Mitä tuohon vat kohtaan kuuluu laittaa, kun ilman sitä ei tilausta hyväksy, eikä itse keksitty numerokaan kelvannut.
    Olen tähän asti aina tilannut renkaani rengasonlinelta, ja se on toiminut aina kuin junan vessa. Nyt yritin säästää muutaman kympin ja tilata englannista, mutta ei vaikuta ensikokemus kovin helpolta.
     
  2. darpen

    darpen Gearhead

  3. ihd

    ihd Gearhead

    Eli vat number= Y-tunnus, vai? Eikö camskilliltä voi siis yksityiset tilata mitään, olen kuvitellut od:n porukankin tilanneen tuolta renkaita.
    Onko kellään omakohtaista kokemusta että mitä tuohon vat number kohtaan yksityinen tilaaja laittaa, sotu tunnuksenko?
     
  4. mando

    mando 3rd gear

    valitsitko toimitus maan oikein, siellä vaihtoehtona myös finland vat(alv) ja ilman vat
    kahdesti tilannu renkaat ja mitn vat kyselly.
     
  5. jeddah

    jeddah 2nd gear

    Joo ota se ilman vattia oleva toimitustapa, helpottanee elämää huomattavasti.

    Se systeemi on kyl aika sekava muutenkin, itsekin laitoin tilauksen jälkeen sähköpostia että meniköhän perille kun osa numeroista piti heittää aika nopalla, mutta kirjoittivat vaan että jees jees no problem...

    Suosittelen kuitenkin, meniköhä tilauksesta kahdeksan päivää ja dhl:n rekkapena soitteli että olis pyöriä :D
     
  6. ihd

    ihd Gearhead

    No joo olihan siellä sellanen vaihtoehto ilman mitn vatun vatteja. En tiedä miksen sitä eilen huomannu , vaikka asian mielestäni tarkistin, puusilmä.
    No nyt on rinkulat tilattu, hinta nousi eilisestä n.4£, Nyt vaan odotellaan kumeja saapuvaksi.
     
  7. kane

    kane 1st gear

    Toissaviikolla tilasin gummit Subbeen, tietty VATtia käytetty että saapi 15% alviakin pois... renkaat tuli 6:ssa päivässä.
    Suosittelen.

    t.kane
     
  8. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    VAT on Y-tunnuksen kansainvälinen muoto. Sen saa muodostettua Y-tunnuksesta lisäämällä alkuun maatunnuksen FI ja jättämällä väliviivan pois viimeisen numeron edestä esim. 2046570-2 => FI20465702.

    Eri EU-maiden yritysten välisessä kaupassa VAT-tunnusta kaivataan, mutta ei yksityishenkilöillä sitä edes ole. Oletko siis jossain kohti asiakastietoja/tilauslomaketta täyttäessäsi valinnut että oletkin yritys etkä yksityinen?

    Niin ja älkää missään tapauksessa käyttäkö kenenkään toisen Y-tunnusta, jos omaa ei ole!
     

Kerro tästä muillekin!