Canadan rekkakuskeilla hurja meininki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ratrod34, 28.1.2022.

  1. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Ymmärrän "rikkinäinen puhelin"-efektin, mutta hämmästyn siitä, miten yksi ihminen pystyy leikkimielisen heiton muuttamaan faktaksi jo yhden lauseen sisällä.
     
  2. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Mitä tässä on yleä seurannu niin heti jos joku asia ei sovi vihervasemmistolaiseen agendaan niin se on Venäjän hybridioperaatio.
     
  3. Antabus

    Antabus 3rd gear

    Noh, yllätyitkö Janus että tämä oli kuin olikin ryssän hybridioperaatio:D
     
  4. Catiska

    Catiska Gearhead

    Kyllä ryssät on osaa näissä piireissä liikkuvia ja niitä johtavia vienyt kuin pässiä narussa. On ollut surkuhupaista katsoa laajemminkin Euroopassa miten takit on kääntyneet viuhuen monessakin maassa joissa eri tahot vielä aivan vasta vannoin putinin ja venäjän nimeen.

    On siellä putlerin valmennuspäivillä Pietarissa käynyt Suomestakin väkeä, Anokin siellä nautti putlerin antimista ja varmasti taustatuesta. Mitä sitten onkaan tarvinnut luvata vastineeksi, vai onko riittänyt vain härdellin masinointi jotta saadaan rivit sekaisin täälläkin.
     
    isalmela ja three hundred tykkäävät tästä.
  5. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Kyllä vituksi meni maailma putlerin takia kukaan ei tästä sodasta hyödy, mutta miten mulla on sellanen tunne et yks porukka tästä hyötyy nimittäin vihervasemmsito nyt taitaa kannatus taas nousta...
     
  6. Isamu

    Isamu 3rd gear

    "Koko ukrainan sota on maailmanhallituksen masinoima vain, jotta ihmisten huomio saataisiin pois massiivisesta, eliitin mandaatti- sekä Digi-ID-agendasta, eli juurikin Convoy-mielenosoituksista, jotka ovat lyhyessä ajassa herättäneet puoli maailmaa siitä valheellisesta unesta, johon meidät ollaan vaivutettu, ja jolla meitä ollaan oltu hyvää vauhtia viemässä ikuista vuotta 1984 kohti."

    Että sellaista tällä kertaa... Tämä tyypiltä joka kävi aikoinaan samalla salilla mun kanssa ja oli jo silloin kohtuu omalaatuiset ajatukset.

    Nyt näemmä vedetty ihan täydet psykoosit.
     
    Catiska ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!