candymaali irtoo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja miksirupesinkaantähän, 27.6.2016.

  1. Pikku kohtia missä candymaali irronnu. Mitenkä korjaisin?
     
  2. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    käsittääkseni ei ole korjattavissa. (tai siis ns. normaaleilla maalarin taidoilla) tasaisen samanlaisen pinnan saaminen on aika mahdotonta. sen tasaisen ja hyvän candysävyn saaminen isoonkin pintaan on jo vaikeaa, puhumattakaan jälkikäteen korjailun yritys. perussääntö on käsittäkseni ollut: jos cändyssä virhe.. hiotaan pois ja aloitetaan alusta.

    mutta jos pakko on yrittää pikku fiksiä, niin luulen että jollain airbrushilla voisi yrittää sumutella kevyitä kerroksia candyä tarkasti juurikin vain siihen irronneeseen kohtaan kunnes alkaa näyttää oikeammalta. sillä kun taitavat kaverit saa aika huomaamattomia sumukerroksiakin tehtyä.

    epäilen että läikikkääksi jää ja kauniimpi olisi ollut irronneellakin palasella.
     
    Jussi289 tykkää tästä.
  3. kiituksia vastauksesta. Taidan tehä tempun että maalaan kuvioita niihin kohti.Ihan eka kerta tää projekti mulle onkin niin ei ihme että kämmejä tulee.
     
  4. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    juu.. pinstripe jne kuviot ovat kehittyneet osittain juurikin naarmujen ja kiveniskeymien jne peittämiseksi. :D tuo on siis ihan hyvä idea. tekee siihen kohtaan koristeluita joilla peittää virheitä.


    jooh.. jos sitä candyä ruiskii yhtään vahvemmin mihinkään kohtaan paneelia siihen tulee tummemman sävyinen kohta. (sehän on sävyte joka päästä valoa heijastumaan läpi, alla olevan hopean tai kultaisen värin heijastus värjääntyy karkkivärin ja lakan läpi kulkiessaan ..mitä enemmän karkkia sitä tummempi sävy) siksipä sen paikkaaminen on lähes mahdotonta. ei saa mennä ns ohi paikkakohdasta lainkaan.. ja paikan kohdalle pitäisi saada ihan just sama peitto määrä karkkia kuin muuallakin on. sellasta taitoa ei taida olla kellään. :D
     

Kerro tästä muillekin!