Caprice 1991 Lämmityslaite

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja coupedeville, 22.11.2008.

 1. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Ok. Touko-Heinäkuussa ei ongelmaa ollutkaan muuta kuin kovalla sateella, mutta nyt taas Elokuisen kosteana aamuna kun lähtee töihin niin kestää kauan että lasi on kirkas.
   
 2. Vanha tuttu

  Vanha tuttu 1st gear

  Olethan imuroinut sen kennon puhtaaksi? Jos et, niin se voi olla aivan tukossa ja silloin kyllä pysyy klasit huurussa.. Kokemuksesta tiedän :-?
   
 3. hara64

  hara64 1st gear

 4. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Oottekos ilmastoinnilla koittaneet avittaa huurun poistoa? Lähtee aika livakkaan huurut kaikista laseista pois.
   
 5. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Ilmastoinnin toimivuus onkin taas toinen tarina...
   
 6. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  En ole mutta täytyy koittaa. Siitä tuulilasin altako sinne pääsee käsiksi?
   
 7. Vanha tuttu

  Vanha tuttu 1st gear

  Vänkärin jalkotilasta suojamuovi pois, etuvastus pois ja hyvä on ottaa myös lämppärin moottori niin pääsee paremmin kennoon käsiksi. Puolen tunnin juttu.
   
 8. Vanha tuttu

  Vanha tuttu 1st gear

  Niin tekee! Oli aiemmin juuri -91 Caprice, jossa manuaali-ilmastointi mutta nyt -94 Buick, jossa automaattinen. Sain ilmastoinnin kesällä vasta toimimaan niin ei ole voinut/tarvinnut vielä testata. Ilmeisesti defog-nappula käyttää ilmastointia näissä?
   
 9. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Aha.. Siellä suunnalla könysinkin viime talvena kun etuvastuksen vaihdoin. Kiitos vinkistä.

  Nyt kun aloin sitä touhuamaan niin en oikein päässyt kärryille missä kohtaa se kenno siellä on? Etuvastuksen otin jo pois mutta moottoria en vielä. Entä se iso muovikotelo siinä vieressä? Turhaan en viitsi alkaa osia sieltä irrottelemaan kun työasento ei oikein sovi ruodolle..
   

Kerro tästä muillekin!