caprice 307 (1990) ei tykkää käynnistyä, mutta muuten toimii

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja ajw, 25.2.2014.

  1. ajw

    ajw Gearhead

    ongelma on siis nyt semmoinen jotta auto ei oikein tykkää käydä tyhjäkäyntiä eli kylmänä ryypyllä fine ja ajossa pelaa hienosti kunhan ei tartte pysähtyä risteyksiin tms jolloin hyytyy. eli saa lämpöisenäkin käyntiin kaasulla avittamalla, mutta kun kaasun laskee niin hyytyy. kokeilin nostaa tyhjäkäyntiä hiukan - ei oikein avittanut - enemmänkin aiheutti tärinää etc. ryypyn puolta tuossa kattelin ja läppä sulkeutuu/avautuu kuten pitääkin (ainakin omasta mielestä ja vrt manuskan tietoihin). vastaa kaasuun herkästi ja vääntöä riittää. kattelin tuossa juuri kaikki alipaineletkut, liitokset ja sähköpiuhat - löysin yhden alipaineletkun joka oli irronnut jonka laitoin takaisin paikoilleen sekä yhden murtuneen letkun jonka vaihdoin uuteen.

    ideoita tai ehkä jopa suora vastauskin?
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Re: caprice 307 (1990) ei tykkää käynnistyä, mutta muuten to

    Tsekkaa alipainevuodot jarrukliinerillä.
     
  3. ajw

    ajw Gearhead

    Re: caprice 307 (1990) ei tykkää käynnistyä, mutta muuten to

    hmm - sitähän voisi kokeilla. eli nostanee kiekkoja kun osuu oikeaan paikkaan esim. imarin ja kaasarin välistä tms paikassa?
     
  4. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Re: caprice 307 (1990) ei tykkää käynnistyä, mutta muuten to

    Näin juuri jos ei jopa tukehdu jos on reilu vuoto.
     

Kerro tästä muillekin!