Caprice 84 valot/mittarivalot sekoilee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja maverick999, 29.2.2016.

  1. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Olisiko täällä sähkövelhoja? Mikähän nyt on kun pura-kasaa operaation jälkeen ei enää pelaa mittari/sisävalot. Valokytkimen kytkentä seuraavanlainen:
    -Kytkimen potikasta on ollut se jousi poikki, joten mittarivalon "himmennys" oli ohitettu jollain hyppypiuhalla. Ennen purkua toimi niin, että mittarivalot oli on/off ilman himmennystä. Nyt kuitenkin kun asensin kaikki takaisin, ei enää mittari/sisävalot toimi, vaan heti paukkuu 20A sulake sulakeboksin oikeasta ylänurkasta, kun valokytkimestä laittaa valot päälle. Tail fuse toimii eli takavalot palaa edelleen.
    Alkaa toivo loppua tämän suhteen. Jotain on oikkarissa mutta mitä?! Voiko paska valokytkin tehdä oikkarin? Mikään polttimo ei kuitenkaan pauku rikki tässä operaatiossa.
     
  2. hevimies

    hevimies Gearhead

    Ei olis mikäänihme vaikka aiheuttaskin viallinen valokytkin saatko keltään lainaan että voit tarkistaa sen enen uuden ostoa?
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Valokytkimelle ääni täältäkin.
     
  4. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

    no otas valokytkimelt piuhat poies, palaako viellä sulakee? Jos ei, sit vikaa siinnä, tai sit tietenkiin vo ol sydeemis jossakiin. Oomimittari auta siinnä.
     
  5. Mustarauta

    Mustarauta 2nd gear

    Heitä käheikköön se valokytkin ja hanki uus,sit kandee laittaa releistys puolikkaille ja pitkille säästää sitä uutta katkaisijaa ettei käy liian kuumana!
     
  6. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Releet on jo laitettu. Uusi kytkin tilattu. Katellaan kun saapuu.
     
  7. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Tutkin vähän tarkemmin, ajovalot ja pitkät pelaa nyt, mutta ei parkit (oranssi piuha?). Vika on oranssien ja/tai valkoisten piuhojen piireissä. Nyt polttaa takapään sulaketta ja mittarivalosulaketta. Onkohan paha homma vetää kokonaan uudet sähköt?
     
    Muokattu: 7.3.2016
  8. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Uusi valokytkin ei auta. Heti paukkuu tail fuse. Parkit ei toimi, sisävalot ei toimi, keskuslukko ei toimi. Ajovalot ja vilkut toimii.
     
  9. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Eli yksi parkkipiuha oli oikosissa jossain ohjauspylvään katteen alla. Varmaan jotain tapahtunu kun annoin lekaa ratin irrotuksessa.
    Myös toisen etuparkin polttimon kannassa on kosketus aika herkässä. Heiluttelemalla sammuilee. Nyt pelaa ulkovalot kaikki mutta sisävalot ei. Valokytkimen liittimessä on myös kosketusvikaa. Ehkä se on avain onneen. Välillä välkkyy harmaan piirin valot kun liitintä heiluttaa. Kyllä tämä tästä vielä.
     
  10. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Homma ratkesi. Mittariston flood-valojen maapiiri oli poikki ja antoi maihin niiden lamppujen "plussasta" joten vilkkuvalot ja pitkien valot paloivat, muttei flood-valot. Myös oranssin piirin sulake puuttui =) joten nyt pelaa kaikki niinkuin pitääkin!
     
  11. apa84

    apa84 1st gear

    Oisko täällä kellään vinkkejä ku pyyhkiät ei liiku kun noin 5cm eestaas alalaidassa
    Siis capricessa
     

Kerro tästä muillekin!