caprice -90 ja custom cruiser -83, OUTO ÄÄNI.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja zero, 20.5.2013.

  1. zero

    zero 3rd gear

    Eli pihassa on kaksi autoa, itsellä käyttiksenä -83 custom cruiser jossa th350 ja muijalla käyttiksenä -90 caprice th200, joissa esiintyy samankaltaista meteliä seuraavan laisesti:
    Kun päällä on P tai N ei kuulu mitään, mutta kun laittaa vaihteen päällle(RD321) niin alkaa omituinen ääni, capricessa ääni on samanlainen kuin pahvinpala rapsuttamassa polkupyörän pinnoissa ja customissa ääni on taas sellainen kun kaksi peltiä pyörisi kuivana toisiaan vasten(aaltoileva matala rahina). Molemmissa on vetolevyt ehjät ja turbiinin pultit piukassa eivätkä myöskään pohjaa. Ja turbiini vialta se ei tunnu koska turbiini vika mielestäni kuuluisi pikemminkin P ja N. Molemmissa öljyt vaohdettu ja oikea määrä myöskin, molemmat laatikot vaihtaa todella nätisti eivätkä luista joten pois suljen myös öljypumpun. Enään mieleeni tulee turbiinin keskihela.
    Eli onko kellään ollut vastaavaa ääntä ja paikantanut äänen syntyperän?? Ääni kuuluu mielestäni juuri kaavelin sisältä. Itsellä loppuu mielikuvitus ja ymmärrys vaikka aika hyvin ymmärrän tomaatin toiminnan ja niitä myös olen korjaillut =(
     

Kerro tästä muillekin!