Caprice STW jarruongelmointi

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Kuitsu, 1.8.2017.

 1. hantta

  hantta Gearhead

  Ja viimehetken vinkki, avaa myös toinen puoli, ja vaikka näyttäisi kuivalta, töki sormella jarrusylinterin suojakumia, orastava vuoto saa mahdollista nestettä pullahtamaan raoista, ja muista, ettet sekoita vas ja oik säätöpaloja, ovat keskenään peilikuvia, ja lyhyempi kenkä keulaanpäin ;)
   
 2. Kuitsu

  Kuitsu 1st gear

  Mukavaa saada asiallisia neuvoja. Kiitos siitä! Huomenna syvennyn asiaan antaumuksella. Olen varautunut ja hankkinut sylinterit molemmille puolille.
   
  rane58 tykkää tästä.
 3. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Vice move..
  Varaudu vielä siihen että ne jarruputket tulee katkeamaan 99% varmuudella ja jarrukengät on uitettu jarrunesteessä tai peräöljyssä!:poff:
  Sitten olet jo aika varmalla pohjalla..
   
  Jussi289 tykkää tästä.
 4. Kuitsu

  Kuitsu 1st gear

  Olen toki varautunut henkisesti siihenkin, että joudun vielä varautumaan erilaisiin yllätysmomentteihin :D
   
  rane58 tykkää tästä.
 5. sepet..

  sepet.. 1st gear

  Omasta kokemuksestani juurikin tuon ongelman kanssa painineena ja kuten tuossa aijemmin kirjoiteltiin vaihda molemmat sylinterit ja tosiaankin jarruputket JOS niite Ei OLE vaihdettu joskus aijemmin, melko lailla varmasti tuleevat katkeamaan tai muista puhdistaa teräsharjalla ja laita kunnolla sitä irrotinta. se jarruletku on pirun hankalassa paikassa mihin noi putket yhdistyy ja sen vaihto on kans noin tuhannen kirosanan ja kaljalaatikon juttu:mad::mad:.. Että paljon onnea remontille..:):):):):D
   
 6. twincam6

  twincam6 2nd gear

  Multa löytyisi Helsingissä hyväkuntoiset STW Capricen rummut, ostin edelliseen mutta jäi vaihtamatta, mukana ok kuntoiset kaikki jouset ja käyttökelpoisia kenkiäkin. Oon tulossa Linna cruisinkiin la, voin ottaa mukaan jos tarvetta, myyn ne sopuhintaan tietty. Laita viestiä jos tarve. O5OO 437871 Pete
   
 7. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Mitenhän tässä kävi?
   
 8. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  onpahan rummuilla hintaa,osta jenkeistä ei maksa ac rummutkaan ku 23 eeroo plus vähän kuluja
   
 9. Kuitsu

  Kuitsu 1st gear

  Se oli haahana pääsylinteri joka vuoti. Uusi tilalle ja ilmaus. Nyt jarrut pelaavat, ottavat herkästi ja tasaisesti, poljin jämäkkä. Lievä suhina kyllä vielä kuuluu polkiessa. Luetaanko tämä normaaliuden kirjoihin kuuluvaksi ilmiöksi?
   
 10. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Taitaa noissa aina suhista
   
 11. Roc

  Roc Gearhead

  Joo kyllä on härskiä jos joku kehtaa pyytää rummuista 300€. Tosiaankin Rockautossa ac delcon rummut 23€/kpl. Parille tulee hintaa Suomeen yli 100€, mutta kyllä kaukana ollaan kolmesta sadasta.
   
  Camino'79 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!