Caprice STW:ssä sähköt sekaisin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja J.J. Laakso, 10.4.2003.

  1. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

    Ongelmana on, että Capricen laturi kyllä lataa hyvin, mutta aika ajoin latausvalo alkoi vilkkumaan. Huomasin, että hieman sähkölaseja renkkaamalla + muita sähkölaitteita "huudattamalla" sai valon taas pitkiksi ajoiksi pimeäksi. Nyt vilkkuminen kuitenkin alkoi taas ja muuttui pian valon tasaiseksi palamiseksi. Vilkkumaan tai ajoittain jopa sammumaan sen saa nykyään enää kun kaikki mahdolliset sähkölaitteet on päällä ja jarruttaa samalla (eli kun jarruvalotkin palavat).

    Missä mahtaa olaa vika?!

    _________________
    Suomalaiset rodit, kustomit ja muut jenkit...

    HOT ROD & KUSTOM CARS IN FINLAND

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: J.J. Laakso 2003-04-10 10:40 ]</font>
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lataako laturi kun latausvalo palaa? Jos ei, niin vika hiilissä tai jännitteensäätimessä.

    Jos taas lataa, niin sitten katsoisin kaikki laturin johtoliitokset ja HUOM: myös maadoitukset ja mahdolliset johtojen hankaumat.

    Juha
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Miten olis maadoitusongelma? Laturi ei saa maata ennen kuin riittävästi systeemejä on päällä ja niiden kautta virta kulkee?
    Kunnon maapiuhat koneesta runkoon ja koriin.
     
  4. J.J. Laakso

    J.J. Laakso Gearhead

    Juu kyllä lataus toimii myös valon palaessa, siksi ihmettelenkin miksi se tuolla lailla käyttäytyy. Kaikki piuhat ja maadoituksen olen tarkistanut, ja näyttävät olevan ainakin päällisin puolin hyvässä kunnossa.
     
  5. mjo33400

    mjo33400 Gearhead

    Kyllä ne hiilet on kaput.
     

Kerro tästä muillekin!