Caprice SWT apuvirta vahinko.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja samihart, 27.5.2017.

  1. samihart

    samihart 1st gear

    Hei
    Vinkkejä tarvis, kevään eka käynnistys ja apuvirtaa annettiin autolle. No appi laitto kaapelit ristiin ja startattiin. Pyöritti mutta ei käynnistyny siinä vaiheessa huomasin vahingon. Nyt olis alettava selvittämään mitä hajos. Puhallin ei toimi mutta kaikki muu autossa pelaa, kipinää ei tule ja sitä surinaa ei enää kuulu kun virrat laittaa päälle..
    Auto on oldsin 307 tekniikalla ja kaikki hilppeet on paikoillaan.
    -Sami-
     
  2. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Kato sulakkeet läpi, toimiiko puhallin nopeimmalla, jos poltti vaan etuvastuksen? Jakajan sisällä luulis ottaneen kipeetä niiden heiheihilujen. Mittaa tuleeko jakajalle virtaa. Eikö nois saastemalleissakin ole 2 napanen liitin, toiseen tulee akkujännite ja toisesta lähtee kiekkamittarille?
     
  3. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Jakajan sytkämoduli melko varmasti sökö, lisäksi jos on sähkösillä saastevermeillä niin on mahdollista että esim. Kaasarin säätövermeet/ecu on saanu kipeää.

    Noin yleisesti ottaen kaikki missä on piirikortti ni on MAHDOLLISTA että on ottanu kipeetä. Mutta jos sytkä hävis ni alota sillä modulin vaihdolla sinne jakajaan, sitten kun lähtee käyntiin niin eiköhän sieltä ala vikakoodeja tipahtelemaan että mitkä on saanu siipeensä.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tai sitten vaan muutama fusible link kosahtanut startin vierestä.
     
  5. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    jos akku oli ihan 100% tyhjä, varmista ettei akun napasuus vaihtunut ja sen vuoksi ole ihan seko.
     

Kerro tästä muillekin!