capriceen ilmajousitus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja gt302, 1.3.2014.

  1. gt302

    gt302 3rd gear

    terve.

    onkos kukaan laittanut capriceen tai impalaan tms.noita low toysin valmiita ilmajousisettejä??

    jos niin millasia kokemuksia?

    sieltä löytyis eteen ja taakse ilmapalkeet ei tarttis enään sairastaa liian korkeasta tai matalasta alustasta ja kyyti paranis entisestään melkein klikkasin äsken entteriä

    onko kellään kokemuksia noista vai olenko ensimmäinen.. :D

    t.jyki
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Vois kiinnostaa itseäkin ja lähinnä että millanen tatsi noilla tulee? Saako vielä enempi lullaa menoon kun löysillä vakiojousilla?
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Elämäni ekaa kertaa eilen kurvailin ilmajousilla varustetulla autolla, aika kovan tuntuinen alusta oli, muttei hassumpi.
     
  4. B Gentti

    B Gentti 1st gear

    Parhaimmillaan painavassa autossa, jossa suuri jousittamattoman ja jousitetun massan suhde. Noh, tyhmää... Ylensääkin näissä meno rauhallisempaa, vaikka ei ilmajousitusta olisikaan... Lisää kokemuksia? :-o
     
  5. gt302

    gt302 3rd gear

    juu kokemuksia onko kukaan laittanut valmiita low toysin ilmapalkeita?
     

Kerro tästä muillekin!