Capricen bensanpaineen säädin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Topias74, 23.7.2009.

  1. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Eli onko tuo -91 sämpylän alkuperäinen bensanpaineensäädin alipaine toiminen? Voisko siihen laittaa säädettävän tarvike säätimen paluulinjaan? Jos ottais alipaineen vaikka ilmapumpun venttiililtä.
     
  2. Topias74

    Topias74 Gearhead

    No TBI:n purkaneet, miten on?
     
  3. Destroyers

    Destroyers 1st gear

    jousi kuormitteinen se on.
     
  4. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Eli työntää kokoajan vakiopaineella keittoa eikä lisää syöttöä kun kaasua painetaan? :eek:
     
  5. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Mitoitettu huippitehojen tarpeen mukaan. Paluulinjaa palaa takaisin ylimäärä.
     
  6. Topias74

    Topias74 Gearhead

    Eli tässä tapauksessa kannattaisi varmaan laittaa alipainetoiminen säädettävä tarvike säädin, kun tulee uusi 3 barin pumppukin! Kone on nyt viritetty 305 TBI. Vaihdoin jo isommat 5,7 suuttimet mutta vieläkin kun alkaa painaa kaasua niin käy hetken laihalla. Bensapumppu on vielä vanha mutta vaihtuu tohon uuteen ens viikolla.
     

Kerro tästä muillekin!