Capricen ikkunoiden kromilistojen poisto pysyvästi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja HT, 26.1.2013.

  1. HT

    HT Gearhead

    Ajatuksena olisi hävittää 84 sedan capricen etu- ja takaikkunasta kromilistat. Onko siihen mahdollista saada käymään järkevästi tilalle jotain tiivistekumia, että saisi järkevän näköisen lopputuloksen?

    Auto menossa maalaukseen ja siiä yhteydessä sheivailen kylkilistat ja muutkin merkit pois, niin olisi yhteneväisempi myös ilman niitä ikkunalistoja.
     
  2. aatuaskare

    aatuaskare 1st gear

    ostin juuri uudet ikkunan tiivisteet jossa on nuo kromit kiinni mutta vois kuvitella jos sen listanleikkais pois niin laittais korikittiä sen tiivisteen ja ovipellin väliin ehkä vois toimia tai maalais koriväriseksi niikun muissa gm läisissä.
     
  3. HT

    HT Gearhead

    Tässä tarkoitettiin tuuli- ja takalasin listoja.
     
  4. aatuaskare

    aatuaskare 1st gear

    Niinpä. Sisälukutaito vois olla parempi. Mutta tuulilasin listoitukseen,
    vaihtaessa pontiakkiin tuulilasin multa kysyttiin tuleko lvveää kumilistaa vai kapeaa. Oletettavasti kumilistaa saa metri tavarana lasi liikkeessä. Toinen paikka vois olla www.etola.fi/fi/etusivu-fi/toimialat/te ... tarvikkeet.
     

Kerro tästä muillekin!