Capricen kattoteline

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja HenkkaS77, 25.5.2005.

 1. HenkkaS77

  HenkkaS77 1st gear

  Onko tuuliohjaimellisen ja ohjaimettoman kattokaiteen kiinnityskohdissa eroja? tällä hetkellä kattoa on koristanu se köyhän neekerin malli, mutta tekis mieli hommata tuuliohjaimellinen kattoteline, jos vaan käy kiinnityskohdat vanhoihin reikiin?
   
 2. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Sitten kun ruuvaat niitä paikalle, pistä Butyyliä välii ettei tule kosteusvaurioita. Butyylimassa ei kuiva totaalisesti koskaan vaan pysyy elastisena, eikä sisällä mitään happamia aineita kuten silikoonit.
   
 3. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Joo ne käy keskenään.
   
 4. dlspade

  dlspade 1st gear

  Miten muuten kattotelineet tulee kiinni?
  Onko katossa valmiina mutterit/jengat sisäpuolella vai onko irto mutterit eli joutuuko ottamaan kattoverhoilun irti asentaessa?
  Mulla kattotelineet irroitettu edellisen omistajan toimesta ja siksi kyselen :oops:
   
 5. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Siellä pitäisi olla sellainen kumitötsä jossa se vastamutteri on paikallaan eli ei sen puoleen tarvitse verhoilua ottaa. Mutta ei se välttämättä enää ole paikallaan se kumitötsä. Selviää kokeilemalla.

  Katso kanssa onko katto muovia vai peltiä? Tuossa Henkan autossa kuulemma muovia. :eek:
   
 6. HenkkaS77

  HenkkaS77 1st gear

  Ja ne perkuleen kumitötsät on nii korkkaantunu, että peräti kahdessa kahdeksasta oli kierteet jäljellä..
  Nyt sit ihmetellää et mistähä löytäs uudet..

  Joo, jotai muovin/lasikuidun tapasta tuo tuntuis olevan. Todennäkösemmin lasikuitua.
   

Kerro tästä muillekin!