capricen kipinä hukassa

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja okkim78, 2.7.2019.

 1. okkim78

  okkim78 2nd gear

  Juuh..mistäs alottas..noh..eli ostin capricen joku viikko sitten..90vm.ja pensa 307 tietty.Oli puolan johto menny poikki mikä oli vissiin tien päällä paikkailtu jotenkin..ja pyörijän kärki sammaan syssyyn jos ymmärsin oikein..noh..ostin koslan ku lapsetti taas kerran..en tiijä mix..30km päästiin vitun iisalmesta ku auto sammu...olin että jippii..ystävällinen myyjä tuli auttaa 1h jälkeen ..itikoita niin vitusti..ihan sama oliko tuossa vaiheessa auton sisällä vai ulkona..no se puolan johto sulanu poikki..mitäs nytte..ööö..kukaan ei voinut näköjäään kolviskaan muuttuu niin,kansi irti itikoita huiskien:- tuntii myöhemmin samas paikkaa,,niinku itikatkin..outoja elijöitä..johto kolvattu ja uus yritys vois alkaa..170km joensuuhun..ei paha..toimi tänne asti..kunnes keksin varuilta vaihtaa kaikki sytkäosat uusiin..näkkyy oli virhe..nyt käymätön auto..eli oli jo vaihettu pyörijä,tulpat ja johot..jatkoin siitä..eli puola,kansi ja moduli..nuo oon tehny yleensä samaan syssyyn ku auton ostan..näissä pensoissa siis..tuo moduli hajonnu jo kahteenkertaan edellisestä..mut joo..kaikki vaihettu ja starti..ei ees lupaa..höh..ihmettelyy tovi..uus yritys ja ei yritäkkään..mitä vitun vittua nyt!!!homma alusta ja kahtoo missä vaiheessa homma pettää..no nyt ollaansiinä tilanteessa ettei oo kipinää vanhoillakaan osilla..juuh..kaikkee oon nähny mut tämmöstä kiukutteluu oikeessti..vittuku tuohon nyt tuli..en niin ymmärrä..kun aina oon pitäny töissä ja varsinkin siviilipuolelle et voi palata vanhaan jos uusi ei toimi..mut..mikäs vittu tähän oikeesti tuli..
   
 2. Karpov

  Karpov Gearhead

  Sulakkeet/fusible linkit? Jakaja ei oo sulla irti ollut?
   
 3. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  vedä akulta suoraan johto jakajalle ja kato mitä tapahtuu
   
 4. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Puolan johto? Ei kai tossa edes ole sellasta... Jos jakajan virtajohto on sulanu, niin aika tuhti vikahan jossain on ollu.
   
  Gary Grand ja caprice305 tykkäävät tästä.
 5. okkim78

  okkim78 2nd gear

  3 johtoo puolassa.punanen keltanen ja musta..jakaja ei oo ollu irti..
   
 6. Karpov

  Karpov Gearhead

  Tuleeko punaseen + ja maahan -? Keltanenko oli heräte vai rundarille?
   
 7. okkim78

  okkim78 2nd gear

  keltanen kiekkamittarille..tein seuraavaa ku sade anto vaan myöten..eli hiukan vaan varovasti pikkusen aukasin konepeltii niin johan alko tulla vettä..:(no perkele..en luovuta..caprisessa onnex helevetin pitkä konepelti..siinä ku taas vanhaa v.jakajan kantta otin pois kesken kuuron niin ihan hetken kävi mielessä että onko tässä mitään järkee..mut vain hetken pienen..perse hyvin pestynä (siis ei mahtunu konepellin alle) niin rupesin rakentaa sit kuiteski uusilla osilla uuvestaan..sitten ajattelin kahtoo ne sulakkeet mistä oli aijemmin puhetta..nyt siis kaikki uuvet osa paikoillaan eli moduli,kansi ja puola..no enhän kerinny ku kyyristyy vähän sulakkeitten suuntaan ku alko hakkaaa vettä silleen selkään niinku joskuis pentuna sai isän kädestä..noh poishan siitä oli lähettävä..ja nyt taas paistas aurinko..antaa nyt vittu tälle päivälle olla..eli jos jottain ideoita..toki ne sulakkeet..tänään en uskalla lähestyy enää devilii yhtään enempää..devil tulee värityksestä..ja vittuilusta mulle;);)
   
 8. okkim78

  okkim78 2nd gear

  no kaikki sulakkeet vaihettu..ei mittään..ihmettlin tuossa uutta jakajaa ja pyörijää..missään ei näy kosketuksin jälkii..vai riittääkö et millinpäästä pyörijä "hipasee nastaa..vanhassa oli selvät kuluma jälet..sitten se keskitappi missä se hiilitappi..sekään ei oullu kulunu yhtään näillä käynnistyksillä..pyörijää vänkäsin että ulottas niihin 8 onkos nuo nyt hiiliä vai mitä lie..tapin joustakin vähä venytin että ottas puolaan paremmin kiinni..ei mitään..kait tuo on pajalle vietävä..ideat loppuu nyt..traileri vuokrattava ja jostain auto..kallista köyhälle..
   
 9. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Hein tutkimisesta on vissiin netti turvoksissa ohjeita, on se niin yleinen vehje.
  Itte oon aina isomman vian esiintyessä ottanu jakajan pöydälle ja tutkinu siinä. 12V/3A virtalähde riittää testiin. Jos siinä toimii, niin vika on autossa.

  Ja ei sen keskihiilen mitenkään ihmeesti tartte pinnistää, eikä ne kopan nastat osu pyörijään koskaan, aina siellä on rako. Se ei ole vika. Pyörijä menee paskaksi, jos ajelee tulpanjohto irti tai ihan paskoilla tulpilla.

  Sulaneesta virtajohdosta tuli mieleen, ei joku olis laittanu kärkijakajan vastusjohtoo suoraan vaihdettuun HEIhin? Se ei tartte etuvastusta...
   
 10. okkim78

  okkim78 2nd gear

  åiäsköhän kokeilla tuota että vetäs akulta sen johon suoraan tuohon..hymm..tuota en oo kokeillukkaan..
   
 11. okkim78

  okkim78 2nd gear

  se olijotenkin aijemmin menny poikki se johto..sit korjailtu kait tien päällä miten nyt pysty ja oli vaan niin huono kontakti niin lämpes poikki...näin tuumailtiin siellä tienpäällä viikko sitten:)
   
 12. okkim78

  okkim78 2nd gear

  no pistin akulta piuhan suoraan jakajaan ja maat vetäsin latin kylkeen..ei niin mitään..eihän niitä sulakkeita oo muualle kylvetty ku kuskin jalkotilaan..
   
 13. okkim78

  okkim78 2nd gear

  siis laturin kylkeen:D
   
 14. okkim78

  okkim78 2nd gear

  juolahti mieleen että pyöriikö koko pyörijä ollenkaan..ku aina sattuu samaan kohtaan jäämään..mite tuoki ois sitte mahollista ...voiskohan tuota kokeilla ilman kantta..
   
 15. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Koita startilla pyörittää ilman kantta
   
 16. okkim78

  okkim78 2nd gear

  kyllä se pyörii..laitoin piruillakseen taas samat rojut sinne millä mie tuon toimivana tähän parkkeerasin..paitsi + tulee nyt suoraan akulta..laturilta kait edellinen viritys..hiljasta ku huopatossun tehtaalla..:(:(on nyt outoo..eli vanhan modulinkin vaihoin ku se toimi kuiteski..siis ennen miun korjailuu:(:(nyt alkaa ttsen vitutella:mad::mad:mitä helvettii nyt mäni väärin..voisko virtalukolla olla tekemistä tään kaa..
   
 17. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Siitä on nyt varmaan tarkistettava pickup kela ja sakaralevyn kunto (lähinnä magneetin).
   
  jariha tykkää tästä.
 18. jariha

  jariha Gearhead

  se on paska kaprise ja sen y/guadrahjet... jakaja ja kaasari vittuun ja e-borkit tilalle... sanon nyt ennekun ku karpov tulee neuvomaan:D mutta ei tuossa isovika oo ku on kerta pelannu... virtalukonpohja? ja jussin mainittemat... elä ennen koske kaasariin/syttyyno_O
   
 19. okkim78

  okkim78 2nd gear

  Rokkiorkesteri vaihettu tuohon edelsbrokkerin versioon..ööh:(ite oisin pitäny tuon vanhan..helvetin nopeesti hakee 4 silmään..toki viime vuodet ajellu 7004r vehkeillä..ja nyt tuota ei taijja säätää neekerikään..sokeripala toises vaijerissa säätönä..niinku oli parisiennessa joskus 15v sitten..:(ääähh..siis ajoissa hakee vaihteet ja kikkari ei taijja toimii ollenkaan..kun pääsis nyt ajaa tuolla..vittu..
   
 20. okkim78

  okkim78 2nd gear

  huh huh..olipas synttärit:lol:mut jotain hyvääkin..löyty kipinä..ääh..nii noloo..voi häpeän päivää..moduli oli irti rungosta..six ei saanu maita..unohin siinä kiireessä ja kännissä laittaa ruuveilla kiinni:odoops:ja moneen otteesseen perkele tuotakin tuijotin enkä hokassu:odoops:kaveri vaan tokas että tuohan on irti..eikun ruuvi kiinni ja kokeilee..lähti ja hyris ku kissa..tai suora putki niin voiko tuota hyrinäx kuhtuu..ihanat äänet joka tapauksessa!Kiitos kaikille myötäeläneille taas kerran!!:odsmile:tuuun vaivaa teitä jatkossakin..:lol::lol::lol:
   
  Karpov ja Gary Grand tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!