capricen kruisenaruu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Lettu, 16.3.2003.

  1. Lettu

    Lettu Gearhead

    möö, mihin tulee kruisekepakosta kohti jalkatilaa lähtevä naru kiinni?
    kruisekepistä lähtevän kantikkaan letkun sisällä menee neljä johtoo ja sen jalkatilaan tuleva liitin on littana ja varustettu neljällä kosketuspinnalla.
    jalkatilassa näyttäisi olevan vapaana iso nelireikänen liitin, mutta tää naru ei siihen passaa.. uupuuko osia vai oonko vaan puusilmä?
    viittiskö joku valaista mihin toi naru liitetään
     
  2. 63impala

    63impala 1st gear

    Mun kruisekepeissä on ollut vaan 2-lankanen johdin, jonka päässä on litteä punertava liitin. Mikähän on ton vuosimalli? Sen vastaliitin on yleensä jarrupolkimen yläpuolella, missä on muitakin johtimia.
     
  3. Lettu

    Lettu Gearhead

    tää on vm 87 kapriise. vivussa on 3 asentoinen kytkin ja päässä yks nappi.
    siellä rattitangon päällä ihan siellä jalkatilan perällä on kans yks mielenkiintone kapine. hammastettu sivusuunnassa liikkuva jonkunsortin kytkin, oiskohan cornering lightsien ohjaukseen tms?
     
  4. kane

    kane 1st gear

    Se valkoinen rattiputken päällä oleva säädettävä kytkin hoitelee P/N asentojen käynnistystä eli ei anna startata vaihde päällä. Tais toinen olla pakkivalo kytkin.
    Sinnehän tulee kaksi liitintä. Ojavalot (rele)toimii vilkkujen kanssa.

    Cruiseen tulee tosiaan 4 piuhanen laattaliitin... viiksen kun vaihdoin niin siellä on vastaliitin piuhan päässä... (muistikuva 2 vuoden takaa)
     

Kerro tästä muillekin!