capricen kulutus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja fordgranada, 24.3.2011.

  1. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    mutta onnistuu myös päältä vaikka yhdellä kädellä :argue:
     
  2. nv-550

    nv-550 Gearhead

    mikäs on vas.käteen tullu? jos saa olla utelias...itellä ollu vuoden verran sama ongelma :(
     
  3. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    jos sulla on sama ongelma niin sittenhän sä tiedät mikä toisella on ongelma :rotfl:
     
  4. nv-550

    nv-550 Gearhead

    ite halvaannuin vuosi sitte,mietin vain etten taida ollakaan ainut..vanin laatikkoa tässä ruuvaillu ja tuumin et onkohan kellään muulla näitä ongelmia,ei ole tark. loukata ketään :oops:
     
  5. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    mua ei ainakaan loukkaa oikein mikään :eek: juu autokolarissa vasemman käden hermot repeytyivät selkäytimestä irti,,,,eivät siis voi kasvaa takaisin selkäydin hyytelöön,,, korjausleikkaus tehty missä noin ehkä 30% todennäköisyydellä tulee huono apukäsi,,,siis kaksi sormea ja vähän muuta liikettä,,,näkee 2-5 vuoden päästä :odroll:
     
  6. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    helvetilliset hermosäryt + käsi ollut mykkänä 1,5 vuotta :cry:
     
  7. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    nyt oli vienyt 14 sadalla,,en tiedä kuinka tarkka on tuo mittaus tapa että samasta pistoolista samassa asennossa ja siihen lopettaa kun ekan kerran naksahtaa...kun ei jaksa korkkia myöten valutella kun sinne saa ikuisuuden lorotella :rotfl:
     
  8. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    aika kallista jo kun en mielestäni paljon aja ja 400-500e menee bensaan kuussa,,,no sehän on ihan mihin rahansa laittaa tietty :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!