Capricen pyyhkijänmoottorin sähköt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja xarper, 5.12.2017.

  1. xarper

    xarper Gearhead

    Mihin nastaan tulee virta missäkin asennossa ja miten tää oikein pelaa? Kynnen kun yhistää tossa kaks napasen liittimen alla ni pyörii pyyhkijät mutta muuten ei. Jotain omia sätöksiä täällä ruvettava varmaan setvimään, kahella moottorilla sama homma.

    [​IMG]
     
  2. xarper

    xarper Gearhead

    Eli suomeks tihku ei toimi nyt eikä parkkeeraa ollenkaan. Pyörii siis kokoajan, hidas ja nopee toimii.
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Nyt parkkeeraa kun nyppäs ton neljännen erillisen piuhan (sininen) irti tosta 3 napasen vierestä mutta tihkulla pyörii kokoajan?
     
    Muokattu: 5.12.2017
  4. pimeroolis

    pimeroolis 3rd gear

  5. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Toi piirilevy pitää olla ehjä, ja sit noi kotisepän sätöstykset pitää poistaa, niin saattaa alkaa toimia tarkoitetusti. Pissapoikaosan on oltava kunnossa, sekin vaikuttaa. Ja siitä piirilevyltä menee muistaakseni yhdet kontaktikärjet sinne sisään, nekin pitää toimia. Tosta on vaikee todellista vikaa arpoa, kun näkyy sävelletyn aikas paljon.
    E: pitääpäs tarkistaa, mulla tais olla yks uus toi pissiosa piirilevyineen...
     
    Reksa tykkää tästä.
  6. Reksa

    Reksa 1st gear

    Jussi289 on oikeassa viritykset pitää poistaa ja vaihtaa toimiva kortti. Mulla oli joskus -83 Electra STW jossa toi kortti alkoi pelleilemään. Uusi kortti oli ainakin aikoinaan niin halpa ettei muuta kannattanut ajatellakaan. Kaikki toimi kortin vaihdon jälkeen jotain kärkeä siinä piti hieman säätää en vaan muista mitä.
    Toi oma mäntä-pissapoika on minusta muuten hyvä keksintö ja pesuneste kestää tosi kauan pienehkössä säiliössä. Pienellä vesimäärällä kastelee koko lasin. Monessa autossa menee paljon enemmän nestettä eikä se silti tahdo pestä kunnolla.
     

Kerro tästä muillekin!