Capricen startin heräte.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Batman, 12.11.2004.

 1. Batman

  Batman Gearhead

  83 Capriceni on liikkunu aikaisemmin monella eri tekniikoilla, ja näiden remppojen aikana sähköt on tietysti muuttunu jokaisen omistajan uusiksi tekemiksi todella selkeiksi viritelmiksi.
  Autossa on tällä hetkellä erillinen nappi starttaamiseen, mikä ohjaa relettä konejuoneessa, joka taas ohjaa virtaa startille. Eli ei yhtään alkuperäistä johdon patkää.
  Nyt oon ajatellu et voisin vaikka elvyttää ton starttauksen takasin avaimelle. Virtalukolta lähtevät piuhat on kaikki paikallaan, ja ilmeisesti alkuperäisiä.
  Eli mikähän piuha noista olis se startinheräte? Ja mistä kohdasta sopiva piuha löytyy? Konehuoneeseen asti noi piuhat ei enää mene, joten tarttis löytää sopiva piuha, jonka voisin sit kytkee ohjaamaan tota em.relettä.
   
 2. valsu67

  valsu67 1st gear

  eikun vaan mittaamaan,ja etsimään oikee piuha
   
 3. Batman

  Batman Gearhead

  Joo niinhän se selviäis, mut kerran sitä jo mittailin siitä rattiputken kyljestä, enkä löytäny mitään piuhaa, johon ois virtaa tullu vaan starttiasennossa. Saattaapi olla virtalukon se sähköosa paskana, tai sit mä vaan mittailin vääristä kohdista.
  Ajattelin että jos joku tietää mihin virran pitäis tulla, niin selviäis toi mahdollinen virtalukon vikakin.
   
 4. valsu67

  valsu67 1st gear

  niin,jospa siksi juuri on startti nappi,kun jos virtalukko on mennyt paskaksi...
   
 5. mjo33400

  mjo33400 Gearhead

  Vika voi olla myös rintapellin läpi menevässä johtosarjassa.
   

Kerro tästä muillekin!