Capriin sähköt??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Tepa, 9.2.2002.

 1. Tepa

  Tepa 1st gear

  Miten kannattaa vetää uudet sähköt? Ongelmana on liittimet, muutenhan ne ois helppo tehdä
   
 2. MouTine!

  MouTine! Gearhead

  Hyödynnä konehuoneen läpivientiliittimä. Ne on oikeastaan ainoat koko systeemissä joita kannattaa harkita säilyttävänsä. Nekin on kyllä hieman aikansa eläneitä ja varsinkin jos ovat pahasti kuivuneet. Muuten ko. systeemissä ei kannata säilyttää mitään. Sulakerasia on syvältä, osa johdoista on alimittaisia ja releitä on aivan liian vähän.
   
 3. Tepa

  Tepa 1st gear

  Mutta entäs ne muut liittimet?? esim. valokytkinten liittimet. Pistääkö tilalle abicot vai pystyykö entiset liittimet purkamaan.
   
 4. Taunus2.6

  Taunus2.6 1st gear

  teet kato siihen sellasen ylimääräsen paneelin missä on oma pikkunen vipukytkin joka laitteelle :grin: ite tein tanarissa niin et jätin pikkupätkän vanhaa johtoa ennen liitintä johon kolvasin uutta perään. ei hyvä ratkaisu, koskapa se vanha pätkä rajoittaa siinä ja tuntuu lämpenevän siitä kohtaa jos on valot pitkään päällä. yritä kolvata johto suoraan sinne liittimeen.
   
 5. MouTine!

  MouTine! Gearhead

  Mitäköhän minä tuolla ylmpänä kirjoitin niistä releistä??????

  Jätä tällaisiin kohtiin pätkä vanhaa johto johon liität liittimellä tai tinaamalla uuden johdon. Johdot ei lämpeä jos ne toimivat vaan releen ohjauksessa.
   
 6. Taunus2.6

  Taunus2.6 1st gear

  niinhän se on, mutta en viitsinyt lisäillä releitä kun on kuitenkin vaan tuhnus kyseessä. releitä kannattaa hyödyntää jos jaksaa.
   

Kerro tästä muillekin!