Caprin 2.8i:n sähköt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja v_valtteri, 11.4.2002.

  1. v_valtteri

    v_valtteri 1st gear

    Mistäköhän olisi mahdollista saada sähkökaviot Ford Caprin 2.8i:hin, etenkin kiinostaa ruiskun kytkentäkaaviot. Olen äskettäin ostanut tuollaisen koneen ja tarvitsisin nyt siis tietoa siitä, miten sen saa kytkettyä vanhan kaasutinkoneen tilalle.
     
  2. MouTine!

    MouTine! Gearhead

    Alkuperäisesti 2.8i Caprin ruiku ja sytkät on samaa alkuperää kuin Granadassa. Ainoana erona on että Caprissa on aina ollut "tapponappi" elektronisesti, kun taas Granadassa ilmanmäärämittarin lautasessa. Sierraan taas tuli lisää elektroniikkaa. Perusidealtaan kaikki siis ovat ihan samanlaisia, mutta pieniä eroja on havaittavissa.

    http://www.nic.fi/~moutine/capri/owrr_sf.html
     

Kerro tästä muillekin!