Carbon look/ CF keinonahka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Traveler, 11.12.2009.

 1. Traveler

  Traveler 3rd gear

 2. jknR

  jknR Gearhead

 3. Buddy

  Buddy 1st gear

  Meil on koulus saksalaisen valmistajan keinonahkaluetteloita joissa on uskomattomia keinareita! Muistaakseni keinonahkaa sais jopa täyskiiltävänä hiilikuitujäljitelmänä, elikkä näyttää täysin sellaselta tyyningmiesten konepelliltä. :wink:
  Voin toki muistaa väärinkin mutta tollasta varmaan löytyy mitä topikin aloittajan kuvissa.
  Keinaria saa mm. flakepintaisena, käärme/ liskokuvioisena, strutsinnahkakuvioisena, koripallopinnnan tyyppistä pallurakuviota, kullanväristä, krominväristä, punoskuviota, reijitettyä, vaik mitä... :wink:
  Hinnoist en tier mut on ne varmaan aitoa nahkaa halvempii.
   
 4. henriikka

  henriikka 1st gear

  Mah nimiseltä firmalta saa tota hiilikuitukeinaria. Jälleenmyyjänä on esimerkiksi Ticabo. Väreinä on hopea ja musta ja hintaa noin 50€/m.
   
 5. EVO X

  EVO X Gearhead

  Eugen Design myy myös tuota, itse värjäytin ko. kankaan silloisen mp:n katteiden väriiin mallipalan avulla ja tuli kyllä hieno. Muistaakseni se oli myös luokkaa 50€/m2, ja värjäys jotain 10-20€ neliö tms. mutta kannattaa tarkistaa päivän hinta. www.designeugen.fi
   
 6. jknR

  jknR Gearhead

  Käärmeellä verhoiltu datsuni.

  [​IMG]
   
 7. Traveler

  Traveler 3rd gear

  Pienetlapset varmaan pelkää nyt Datsunia :D
  Täytyy käydä ticabo:ssa kyselemässä..
   

Kerro tästä muillekin!