Carbon Motors E7 jenkkipoliisiauto diesel

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mike-79, 25.6.2009.

  1. mike-79

    mike-79 1st gear

    Tässäpä ehkäpä tulevaisuuden Crown Viccien korvaaja, poliisille varta vasten suunniteltu auto...Aika kunnianhimoinen projekti, ei perustu mihinkään olemassa olevaan autoon, niin ja moottorina 300hp diesel (!) Erikoisuutena "väärinpäin" aukeava takaovi.

    http://www.carbonmotors.com/

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    No huh! :eek: Tulee joku Robocop-auto mieleen. New Yorkissa oli 3 viikkoa sitten jo muutama Nissan poliisiautona, on tuo tieten parempi.
     
  3. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Saakohan ne Nissan-Sheriffit siellä ankaraa vitt#ilua osakseen kollegoilta..? :poff:
     
  4. mike-79

    mike-79 1st gear

    Aika pienet on asiakkaan takatilat, joku crack-huora mahtuu varmaan vallan mainiosti, mutta laitappa 200kilonen parittaja tolle takapenkille... Disainiltaan vähän turhankin robocopmainen/riisikuppi, ja merkki on vähän kuin Rellussa.. Mutta aina se nissanin voittaa...
     
  5. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    höh höh... varopa sanojas.

    kyllä nissan on hyvä auto... ainakin rosvoille. :rotfl:
     
  6. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    huh huh :wc: Just katsoin tuossa yks ilta Hill street bluesia vuodelta 1982. 99% autoista katukuvassa oli made in USA , yks datsuni näkyi vaan .
     
  7. mike-79

    mike-79 1st gear

    [​IMG]

    http://www.motorauthority.com/nypd-choo ... fleet.html

    Hybridi-Nissaneita on kyttäautoina näkäjään siksi, että NY:ssa saadaan siten hiilijalanjälki pienemmäksi...vastaava impala kuluttaa tuplasti verrattuna riisikuppiin, paitsi että toi riisi-Alttima valmistetaan jenkkilässä.

    Aika kumma muuten, ettei maximan jälkeen ole ollut myynnissä tommosia euromittapuulla isohkoja autoja. Menis varmaan pohjolassakin hyvin kaupaksi.
     

Kerro tästä muillekin!