Carter TQ

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Fury, 26.2.2002.

 1. Fury

  Fury Gearhead

  Onko kellään kokemuksia 4-reikäisistä Carterin Thermo-Quad kaasareista?Onko toimiva ehjänä normaalikäytössä ja kannataako ehostus ylipäätään? Itselläni vuotaa vivuston juuresta ja kiihd. pumppu jumittaa..vai vaihdanko suosiolla AFB:n tai Holleyn..?Kone 360 cid.
   
 2. HenkkaTurust

  HenkkaTurust 1st gear

  Älä hylkää muovikaasariasi! Kieltämättä tämä vaatii enemmän perehtymistä, kun esim. AFB, mutta kyllä on ominaisuudetkin toista luokkaa. Parhaimmillaan vait sekä syödä että säästää kakkusi, kiitos pienen ensiopuolen.
  Joskus on muovirunko säröllä, silloin se täytyy vaihtaa. Jos kuitenkin haluat toisen vaihtoehdon, heitä paikkaan Rochester QJ. Toinen pirun hyvä kaasari! Sopii suoraan imusarjaan, kick-down vivustoa joutuu vähän viritteleen.
   
 3. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Thermoquad on ihan kelpo kaasari toimiessaan mutta siihen ei saa enää mitään "tuning" osia. Jos ei thermoquad toimi niin korvaa se jollain toisella kaasarilla; kaikki noi Rochesterit, Carterit ja Holleyt on oikein säädettyinä ihan hyviä ja hoitaa hommansa.
   
 4. Fury

  Fury Gearhead

  Muovirunko näytti ilmeisen ehjältä, tiivisteet haprastuneet kai vaan käytön puutteesta.Muuten kaasutin näyttää purettaessa hieman "sätökseltä"..Ehkä siihen kuitenkin voisi sen tiivistesarjan ottaa, jos jostain löytyy.Mitenkäs elvytän sen kiihd. pumpun, ei antanu kakkua ollenkaan kun kokeiltiin..?Mitä muita kaasareita kun Rochester käy samaan imusarjaan?Mulla on (kai) siihen kyllä Holley adapterikin..
   
 5. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Holleyn korvauskaasari ja olikos foordillakin joku spread-bore kaasari?
  Älä kuitenkaan heitä ehjältä vaikuttavaa mehumaijaa metsään, kyllä siitä varmaan vielä kalu tulee ja halvemmalla kuin uuden kaasarin ostamalla.
   

Kerro tästä muillekin!