Carter TQ

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Fury, 26.2.2002.

  1. Fury

    Fury Gearhead

    Onko kellään kokemuksia 4-reikäisistä Carterin Thermo-Quad kaasareista?Onko toimiva ehjänä normaalikäytössä ja kannataako ehostus ylipäätään? Itselläni vuotaa vivuston juuresta ja kiihd. pumppu jumittaa..vai vaihdanko suosiolla AFB:n tai Holleyn..?Kone 360 cid.
     
  2. HenkkaTurust

    HenkkaTurust 1st gear

    Älä hylkää muovikaasariasi! Kieltämättä tämä vaatii enemmän perehtymistä, kun esim. AFB, mutta kyllä on ominaisuudetkin toista luokkaa. Parhaimmillaan vait sekä syödä että säästää kakkusi, kiitos pienen ensiopuolen.
    Joskus on muovirunko säröllä, silloin se täytyy vaihtaa. Jos kuitenkin haluat toisen vaihtoehdon, heitä paikkaan Rochester QJ. Toinen pirun hyvä kaasari! Sopii suoraan imusarjaan, kick-down vivustoa joutuu vähän viritteleen.
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Thermoquad on ihan kelpo kaasari toimiessaan mutta siihen ei saa enää mitään "tuning" osia. Jos ei thermoquad toimi niin korvaa se jollain toisella kaasarilla; kaikki noi Rochesterit, Carterit ja Holleyt on oikein säädettyinä ihan hyviä ja hoitaa hommansa.
     
  4. Fury

    Fury Gearhead

    Muovirunko näytti ilmeisen ehjältä, tiivisteet haprastuneet kai vaan käytön puutteesta.Muuten kaasutin näyttää purettaessa hieman "sätökseltä"..Ehkä siihen kuitenkin voisi sen tiivistesarjan ottaa, jos jostain löytyy.Mitenkäs elvytän sen kiihd. pumpun, ei antanu kakkua ollenkaan kun kokeiltiin..?Mitä muita kaasareita kun Rochester käy samaan imusarjaan?Mulla on (kai) siihen kyllä Holley adapterikin..
     
  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Holleyn korvauskaasari ja olikos foordillakin joku spread-bore kaasari?
    Älä kuitenkaan heitä ehjältä vaikuttavaa mehumaijaa metsään, kyllä siitä varmaan vielä kalu tulee ja halvemmalla kuin uuden kaasarin ostamalla.
     

Kerro tästä muillekin!