Case closed

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jonimac, 4.4.2014.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
 1. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  ratkennu juttu
   
 2. Patsi

  Patsi 2nd gear

  Re: Varastettu '65 4d Impala Tampereelta!

  No voi ny perkele! :mad: Näinköhän on ollu kotimaiset varkaat asialla.. Tuskin.
  Toivottavasti löytyy!
   
 3. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Re: Varastettu '65 4d Impala Tampereelta!

  Aika outo varkauden kohde? Jos ei romuksi ole mennyt, niin miksi varastaa projekti?
   
 4. eilhik

  eilhik Gearhead

  Re: Varastettu '65 4d Impala Tampereelta!

  Perkele ei voi kuin noitua antaisivat olla ihmisten tavarat rauhassa.(vielä sotavateraanin) eiköhän nämäkin santterit saa vaan pään silitystä.
   
 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Re: Varastettu '65 4d Impala Tampereelta!

  Tätä on jo levitetty facebookissa sun muualla somessa ja kannattaa levittääkin koska havaitusti sillee viesti kulkee polliisien tutkimisii tehokkkaamin ja noi törpöt saadaan tavoitettuukin tai ainakii omaisuus saadaa oikeaan osoitteeseen takasin.
   
 6. aik-gm

  aik-gm 1st gear

  Re: Varastettu '65 4d Impala Tampereelta!

  suotta tätä enää ihmettelee,.lautakunta myöhässä.asia jo hoidettu. :pinup:
   
 7. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  Re: Varastettu '65 4d Impala Tampereelta!

  justtiin itekki kuulin stoorin lopun :) tämä oli facebookista kopioitu juttu tänne siis.
   
 8. Rusty

  Rusty Gearhead

  Wtf? Sotaveteraanilta viety projekti?
   
 9. Kalu

  Kalu Gearhead

  Mites tää nyt sitten päättyi? Jos tää oli se minkä itekkin lärvikirjasta näin, '65 letukka ym...
   
 10. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  joku möi 65 impalan joka ei ollut myyjän omistama.toivottavasti jätkät saa rahansa takaisin tältä valemyyjältä :-?
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Hyvä jos homma selvis mut oikeesti, nykynen viidakkorumpu eli netti ja kaverit pesee sata nolla polliisit asioiden selvityksissä. Tää koettii itekkii kun pari vuotta sitte omaan autoon murtaudutii keskellä päivää vieden stereot ja irtaint omaisuutta nii poliisit vaa kirjas jutuin mut tiukkka oma viidakkorumpu (auto- ja mopokerholaiset) löys täält 100 000 asukkaan kylältäkin kolmes päiväs oikeen tekijän joka sai ens pesismailaoppitunnin höystämänä mahdollisuuden korvata takas mitä oli vieny mut kun ei saatu kaikkee ja alko siitäkii sit lipsuu niin ilmottettii hiukka hämmästyneille poliisisedille että toi sinne murtautu, hakekaa koppii ja jatkakaa te sit siitä.
  No, aikanaa se pellehermanni sai tuomion myös tosta murrosta yhdistetynä muihin tekemisiinsä eli oikeesti istu sentää hetken aikaa.
   
 12. Stahl-Ville

  Stahl-Ville Gearhead

  Pesäpallomailaa mankkarin tähden? :eek: Hankkisitte elämän, isot miehet. Vakuutukset on narkkareita vastaan. Ai, eikös sullakaan ollut?
   
 13. Väpsy

  Väpsy 2nd gear

  Pikku mukilointi sillon tällön pitää mielen virkeänä. Olisko tilanteessa pitäny sanoo "soo-soo" ja heiluttaa sormea syyttävällä ilmeellä, jonka jälkeen olisi nätisti pyydetty epähuomiossa mukaan tarttunutta toisen omaisuutta takaisin? Vaikka kuinka on vakuutukset kunnossa, niin kyllä se rikottu lasi, naarmutettu maalipinta, soittimen takia revitty kojelauta, kaikki aiheutuva vaiva poliisin ja vakuutusyhtiön kanssa puljaamiseen ja 100-200 omavastuu mielestäni oikeuttaa sakinhivutukseen.
   
 14. FoCoMo

  FoCoMo 1st gear

  sen verran voi tästä tapauksesta sosiaalista metiaa kiittää että ko. paikasta on levitelty kuvia täällä Odllä ja myös Mobilistissa, eli juurikin sitä "oikeutta" kuvata ja julkaista kuvia mistä ja missä vaan...voin vaan kuvitella niiden yksityisviestien määrää kuvien julkaisijalle joissa kyseltiin paikan osotetta,tätä tukee se että auto löytyi satojen kilometrien päästä eli tekijät tuskin oli paikkakuntalaisia. Kyseisestä kätköstä taisi olla aikanaan oma topikkinsa täällä ODlla, hienoa. Että semmosta...
   
 15. Nikuzai

  Nikuzai Gearhead


  Olen samaa mieltä, et medioissa ei pareis levitellä kuvia ja ainakaan kertoa asioitten sijainteja kaikille kyselijöille.

  Ei varmaankaan ole ensimmäinen kerta kun kuvan perusteella autoja tiedetään varastaa.

  Aikanaan mobassa oli juttua kun vanhemmasta hiacesta oli juttua tehty niin omistaja oli halunnut, et kuvat rajataan siten, ettei maisemaa näy lainkaan ja sijaintia ei saa kertoa.

  Nykyään vielä helpottaa kummasti jos löytää alkuperäisen kuvan ja hieman vaivaa näkemällä saa koordinaatit missä kohdassa kuva on otettu :soosoo:
   
 16. Jonimac

  Jonimac Gearhead

  niin ja tässä jutussa ei ollut tuo impala vissiin se ainoa kohde.
  itse luin jutun facebookista ja kysyin kaverilta että onko se heidän ostama auto. En siis tienny että jätkät oli ostanu joltain koijjarilta auton. selvisi siinä jutellessa se homma.

  kuitenkin tarina : impala löyty, tekijästä entiiä ovatko saaneet kiinni. toivottavasti impalan ostajat saavat myös maksamansa rahansa takaisin siltä perkeleeltä joka sen auton möi heille "omanaan"

  Impala on näillänäkymin menossa oikeaan osoitteeseen takaisin.

  Toivottavasti edes joku peacemaker heiluu tämän koijjarin kalloon 8)
   
 17. 1purehell

  1purehell Gearhead

  Parashan tietty olis, että ostajat saisivat rahansa takaisin ja auton oikea omistaja innostuisi myymään auton heille. Ostajien vitutus voisi vähän laantua ja saataisiin yksi 32 vuotta pois tieliikenteestä ollut 65:nen taas työn alle. :wink:
   
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!