Case humppila & Buick

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Swinger, 28.5.2019.

  1. Swinger

    Swinger Gearhead

  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Muistaa. Mutta en tiedä miten kävi.
     
  3. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Muistan ja on kaverin emännän auto. Poliisi ei ilmeisesti koskaan kiinnostunut aiheesta ja se painui unholaan.... Nyt ko. Moottorin kannet sentään on menossa jatkojalostukseen mutta muutapa siitä koneesta ei käytännössä käyttökelposta jäänykkään.
     
  4. Swinger

    Swinger Gearhead

    No mitä sieltä moottorista löytyi? Joku epäilys olisi ollut että kaadettu 10l akkuhappoa ja siitä otettu näyte ja lähetetty tutkittavaksi?
     
  5. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Se oli ihan muurautunu vesikanavista ym. Umpeen semmosta keltasta rikin hajusta paskaa... Ja imusarjaa myöten syöpyny käytännössä piloille, kannet ainoat pelastettavissa olleet komponentit mutta on mun käytävä nekin vielä läpi ennenkun länttään ne seuraavan motin päälle...

    Eli jotain rikkihappoa tms. Sinne oli kipattu.
    Kaveri on antanu asian jo unohtua ni uskoisin että parasta olis jos muutkin unohtais asian, koska tiedän tapauksen olleen kaverille aika saatanan kova paikka aikanaan.

    Itsellä ei siis sen kummemmin omaa lehmää ojassa asian suhteen mutta tiedän sen verran että vituiksi se meni.:confused:
     

Kerro tästä muillekin!