cat eyesit ja katsastus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Pate, 9.5.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mikäs niiden tarkoitus muuten on?
     
  2. Kalikali

    Kalikali Gearhead

    Itselläni ne on tietenkin ulkonäkökysymys, mutta niiden tarkoitushan on alkujaan, että ei tarvinnut vaihtaa pitkiä valoja lyhyiksi vastaantulijan kohdatessa, eli half moonit estävät häikäistymisen.
    En ole ole varma kuinka hyvin toimivat H4:lla, onko kellään kokemusta?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    ahaa, kiitti. enpä oo ennen ajatellukaan tuota häikäistymisjuttua. Oon luullu pelkäksi ulkonäkökikaksi(no sellanenhan se toki nykyään on).
     
  4. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Mulla oli ´64 Impalassa half moonit ja pitkät päällä varmaan joka viides vastaantulija vilkutteli valoja. Eli ilmeisesti vähän häikäisi, mutta monikaan ei ollu varma, onko pitkät vai lyhyet valot. Sateisenä syysiltana piti kyllä mielellään pitkiä koko ajan, kun lyhyet valaisivat muutaman metrin päähän kaksi pistettä..., mutta ulkonäköhän on etusijalla.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Kasi-Pasi 2003-07-13 17:47 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!