CEE ja REE yhteen ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja maverick, 16.10.2007.

  1. Ck

    Ck Gearhead

    Sinne foorumille (FHRA/FDBA-kilpailijat) päästäkseen piti jollekin fhra:n tyypille ilmoittaa OD:n nimimerkki ja kilpailijanumero niin pitäs aueta. Suoraan fhra:n mailiiin varmaan käy myös.
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Joskus mä muistelen nähneeni tota varten ihan ohjeetkin täällä, mutta ehkä ne on laitettu salaisiksi, ettei asaittomat pääse sinne huutelemaan? Oikeesti, jos se on tarkoitettu kilpailijajäsenille, niin miksei ne "oikeudet" voi tulla automaattisesti? Tai vähintäänkin, miksei ne ohjeet vois olla tossa pysyvänä kärjessä, ei kai muuten oo suurimmalla osalla tietoakaan moisen foorumin olemassa olosta? Vai onks sekin tarkoituksellista?
     
  3. SC 285

    SC 285 1st gear

    Laita Hanskille meiliä. webmaster (at) fhra.fi OD tunnus ja kilpailija numero. Hanski sit hoitaa sen sillee et sulla näkyy toi foorumi kun kirjaudut OD:lle sisään. Se ettei tule "automaattisesti" johtuu varmaan siitä että hanski hoitaa yksin vapaa-ajalla fyyran nettiä. Olisko hänelläkin resurssit rajalliset....
     
  4. SC 285

    SC 285 1st gear

    Kova puuskittainen vastatuuli on varmasti selitys noihin loppunopeuksien puuttumisiin. Jopa tohon mun tötteröön vaikutti huomattavasti... Sunnuntaina lisäksi pito-ongelmat maalinpäässä tiputtu loppuja. Ja myös aikaa... Kaikki vedot oli oikeella radalla sunnuntaina ja siellä pompuissa irtosi joka vedolla pito ja suti lopunmatkaa maaliin asti.... Ilmeisen kylmä rata / keli teki tepposet....
     
  5. Jza

    Jza Double Gearhead

    Olekko kokeillut sillä toisella tunnuksella kirjautumista, että josko olis sille aukaistu se kilpailijafoorumi?
     
  6. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ei näy silläkään; en mä oo koskaan noita tunnuksia hakenut.

    Täh? Rajalliset resurssit? Ei kai?

    Ei tarkotus ollut ketään syyttää tosta, ääneen vaan ihmetellä ja tarjota parannusehdotusta et eiköhän se onnistuis jollain hienolla tietotekniikalla niinkin, että toi olis "vakiovarusteena" kaikilla kilpailijajäsenillä. Mut jos ei, niin ainakin jonkinlainen tiedote asiasta sekä FHRA:n sivuilla, lehdessä ja/tai täällä FHRA foorumissa moisen olemassaolosta olis paikallaan. Mä kyllä vanhana nettihörhönä voin noi löytääkin, mut moni muu joita asiat koskee kenties ei.

    Asia hoitui lähes valonnopeudella, nyt näkyy.
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    ^ Tossa nyt on vaan semmoinen pieni ongelma, että mistä tää foorumia ylläpitävä palvelin voisi nähdä, että esimerkiksi nimimerkki Jza:n takana oleva hemmo olis ostellut itselleen lisenssin ja lähtis ajamaan kisaa?

    Ei tietysti olis ollut paha rasti tehdä tota hommaa esimerkiksi niin, että se vaatis erillisen kirjautumisen, mutta minusta tää toimii ihan hyvin näin. Se on totta, että tietoa on vähän hintsusti ollut ja mullakin meni (no, oon muutenkin välillä vähän hidas) varmaan pari kuukautta ennen kuin tajusin että se kilpailijafoorumi näkyy oikeasti vaan kirjautuessa, eikä esim. vieraana...
     
  8. maverick

    maverick Gearhead

    Em-kisasta oli kyse, eikai siel tuuli ollu kova?
     
  9. SC 285

    SC 285 1st gear

    Ai sori... :oops: :oops: Jotenkin automaattisesti aattelin että finaaleista oli kyse... Sen siitä saa kun lukee vaan yhden kohdan... Nii ja ehkä päivämäärän kattominen olis valottanu asiaa... :odroll:
     
  10. Sapru

    Sapru 1st gear

    Onks ny hyvä, ylimpänä ohjetta?
    :-?
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Nythän se on hirmu hianosti, kiitos :D
     

Kerro tästä muillekin!