Cee-ryhmä kaudella 2009?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja maverick, 26.8.2008.

  1. studio57

    studio57 Gearhead

    samaa mieltä olen.
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ihan miten vaan. Ja kyllähän tää katu- ja katuautokisailu tulee muodossa tai toisessa voimaan jatkossakin ihan hyvin, meilläkin on täällä kulmakunnalla nyt parikin uutta autoa testaamista vailla ja tarkoitus jeesata eli kuljetella niitäkin tossa kesällä sit pelipaikoille, tosin suunta on kyllä sit Hyvinkää, Kiikala, ehkäpä Pori jne. :wink:
     
  3. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Yritetään me kuskit tosiaan vetää yhtä köyttä, niinkuin aikaisemminkin ja näytetään Street kisailusta kiinnostuneille lajin hyvät puolet, eli yhteenkuuluvaisuus, hauskuus ja mielenkiintoiset haasteet kehitettäessä omaa tai jopa naapurin kalustoa. Mä ainakin aion edelleen korjailla ja tarkastella noita REE ryhmän kuskien PG laatikoita tämän laman vai pitäiskö sanoa taantuman ajan edelleen ilmaiseksi töiden osalta ja toivon näin helpottavani jonkun tai joidenkin taakkaa mukana pysyäkseen tai mukaan tullakseen. Lisäksi multa voi kysellä yhtä sun toista jos kiinnostaa, sillä jos neuvoisani tai teoistani on jollekin apua. niin hyvä.....

    Ja jos CEEn kuskeja kiinnostaa tulla voittamaan REEhen taas kerran parhaat palat, niin tervetuloa mukaan vaan :rotfl:
     
  4. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    ...eipä esim. C.ssä o viime vuosina kauheeta tunkua ollu,että tuskin viime aikaset päätökset FHRA:n suunnalta o vaikuttanu kilpailija määrään negatiivisesti...eli jos passaamista on,ni eiköhän ihan muista syistä :soosoo: Toki eipä max.konekoon nostokan kauheeta parannusta vaikuta tuoneen lukumäärään,ainakaan täälä "nettiajoissa" :wink: ...totuushan NÄHDÄÄN vasta PAIKANPÄÄLLÄÄ :poff:
     
  5. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Jee..."nettiajot" ajettu ja reality ajot käynnissä! :D ...Ja ikävä kyllä totuus (?) paljastunu,ei tainnu sääntömuutokset auttaa :soosoo: . Toivotaan et luokka piristys...no,eiköhä taas viimestään Finaaleissa autoja tarvittavat viivalla :poff:
     
  6. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tossahan on vaan se, ettei cup pisteitä tule jos ei oo vähintään kolmea kisaa ja kymmentä kuskia kauden aikana. Ei nyt jumalauta luulis ton olevan ylivoimasta saada talkoohengellä kasattua. Jos näyttää siltä, että toi C-kuolee cupista veke, niin sitte mun mielestä vois säännöt värkätä uusiks isomminkin, ahdetut erottaa omakseen ja vaparit omakseen.
     
  7. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yep, onhan C-luokan autoja valmistunut ja valmiinakin aikaste paljon, miksi ne ei tuu ajamaan?

    Ja jos sääntöjä aletaan muokkamaan niin laitetaan kaikki Street-autot samaan luokkaan ja pudotetaan vähän C-ja D-autojen painorajaa, luulis tulevan viihdyttävä luokka kun kaikennäköistä- ja kokoista autoa olis viivalla.
     
  8. kime2

    kime2 Gearhead

    Kyllä se taitaa vaan niin käydä et C kuolee pikku hiljaa pois tuolta ja viime vuotisen perusteella niin saattaa käydä Westin puolellakin :cry:

    Taitaa monet C luokkalaiset ajella vaan satunnaisissa kisoissa,johtuen ehkä fhra:n kisojen huimasta osallistumismaksusta mikä taas muualla kisoissa on juuri siinä "kipurajalla" meille taviksille,kun muitakin kuluja noilla kisareissuilla tahtoo tulla :rotfl:

    Mä en henkilökohtaisesti kannatta tuota C-ja D-autojen painorajan pudottamista,jos sillä tarkoitetaan niiden keskinäisen painorajan pienentämistä,mut muuten tuo luokkien yhdistäminen ei tulevaisuudessa yhtään hassummalta kuulostais,eikä se et ahdetut ja vaparit ajais myöskin erikseen!
    Nyt oli jo hienoa katsoa et mutaparkin kisoissa oli jo mukana muutama liki ns.tavallinen katuauto,ainakin ajamiensa aikojen perusteella!
    Kynnys mukaan tulolle laski heti mitä tässä on muutaman c-luokkaan suunnittelevan kanssa keskusteltu mm.meidän tiimin kuskilla alkoi silmä heti kiilumaan et "jos sittenkin" :wink:
     

Kerro tästä muillekin!