Challenger 2009 ?!?!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Stone, 15.10.2005.

  1. Stone

    Stone 3rd gear

    Mitäs tästä sanotte? Ainakin oikeaan suuntaan ollaan autojen kanssa menossa jos ei muuta. :D
     
  2. nyyppä

    nyyppä 1st gear

  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Täytyy sanoa että jos toteutuu tuollaisena niin on kyllä hieno.

    Toivottavasti jättävät lopulliseen versioon nuo pakoputkenpäät ja sierainpellin sekä tekevät istuimista ja mittaristosta samanhenkisen kuin esikuvassa.

    Ja tottamaar HEMI pellin alle.
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

  5. Vanishing Point

    Vanishing Point 1st gear

  6. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Toisaalta tuo etumaski muistuttaa hieman 1971 mallin maskia.
    En usko että nappaavat mallin suoraan -70 mallista.

    Kunhan ei tule samanlaista rekkamaskia kun Chargerissa
     
  7. Wesuri

    Wesuri 1st gear

    Vaan jos proto esitellään 2006 tammikuun Detroitin näyttelyssä ja tuotantoa kaavaillaan vuodeksi 2008/2009 niin siihen jää taas päälle pari vuotta kun Mustangi myy kuin häkä ja kasvattaa samalla osatarjontaa ja fanilaumaansa.
    Jotta asiat menisivät niin kuin ennenkin niin Chevyn olisi jo korkea aika esitellä tulevaa Camaroaan. Sehän se ensimmäisenä vastasi alkuperäisen Mustangin huutoon, tosin silloinkin väliä jäi yli kaksi vuotta.
    GM tosin tuntuu olevan ihan pihalla koko retroauto hommasta, surkeita SSR ja HHR kikkareita pukkaa ilmoille vaan ei mitään pankin räjäyttäjää tyyliin eka Viper, PT Cruiser ja nyt Mustang. Taas vaan katotaan mitä muut tekee ja koitetaan pysyä perässä. Chrysleri sitä vastoin hallitsee homman vaikka Chargeri olikin aika pettymys. Tämä uusi Cuda/Challenger näyttää huomattavasti paremmalta, kokispullo is back.

    Mielenkiintoinen on kyllä seurata tuota kolmen koplan kilpavarustelua, tulee tuntemuksia 60-luvun paluusta. Harmi vaan että jos ei tuo HHR myy hyvin mitä epäilen eikä Camaroa rupea ilmestymään ja vieläpä hyvännäköisenä retropakettina niin GM on todella kriisissä, sitten joku Toyota menee ja ostaa sen kuleksimasta :-? .
     
  8. dollarihymy

    dollarihymy 1st gear

    ei niitä suomeen tule kumminkaan..joku venkura senkin estää :wink:
     
  9. Stone

    Stone 3rd gear

    No tuskin joo, koska tästä "Ponycar":ien toisesta aallosta puuttuu tyystin silloin 60-70 luvulla yksi oleellinen ponycar-aspekti: edullinen hinta. Mustang GT:n hinta alkaa jenkeissä 25 000 $:sta, mitä mahtais olla täällä? :odroll:
     
  10. American Racing

    American Racing Gearhead

    Villi arvaus: sellaset 45K-50K € alkaen, eli aika pilvissä :odroll: :mad:
     
  11. Make2

    Make2 3rd gear

    Joo, minäkin odotin suuria kun tuon Chargerin proton kuvan näin, mutta ei tuo tuotantomallii kyllä suuresti säväyttänyt.
     
  12. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    :eek: mitäs Cryskyllä on tapahtunut suunnittelu-osastolla, kun sieltä on tommonen syntyny?! täähän näyttää jo hyvältä :p

    maski tosiaan ei oikein sovi tohon, eikä perspään valot :odroll: no, koskaan ei voi olla tyytyväinen :lol:

    vielä kun eivät liikoja kaunistele, ja tunge ohjaamoa (ja konehuonetta) täyteen muovia, vaan jättävät enemmän näkymään, että mikä siellä surisee :wink:
     
  13. Stone

    Stone 3rd gear

    Kyllä toi Challenger ihan nimensä näköinen auto on, vastakkaisia esimerkkejäkin on,
    kuten tää Pontiac GTO 2006.
    Ihan hirveetä, eka assosiaatio tulee johonkin japsikäkättimeen, Mitsuun tai Mazdaan! :eek:

    (linkki vaatii Shockwave-playerin).
     
  14. Jasca

    Jasca 1st gear

    Ruotsissa tollanen maksaa kait jotain 370.000 kruunun luokka eli 38-39.000 euroa.

    - Jasca -
     
  15. Wesuri

    Wesuri 1st gear

    Juu vaan syykin on looginen. Tuo GTO on jo moneen kertaan kierrätetty kori joka alunperin putkahti ilmoille Saksassa Opel Omega B:nä. Australian Holden jatkoi siitä ja teki sitä mitä osaa eli yhdisti parhaita paloja vääntäen korista 2-ovisen mallin ja heitti kasin nokalle. Nyt jenkitkin huomasi tuon Holden Monaron piilevät muskelikyvyt ja muokkasi mallista Pontiacmaisemman näköisen ja kas, meillä on uusi GTO. Eihän siinä muuta vikaa ole kuin että ei se nyt oikein Pontiacin perinteenjatkajaksi ole muotojensa puolesta. Myisivät samaa autoa Opelina Euroopassakin niin johan naurattaisi. Kyllä tällaiset muskelilegendojen uudet tulemiset pitää suunnitella alusta asti siihen tarkoitukseen eikä kierrättää vanhoja koreja ympäri maailmaa.
     
  16. nyyppä

    nyyppä 1st gear

    2/06 mph -lehden kansi:
    http://www.dodgeforum.com/upfiles/9989/ ... BCAF4C.jpg

    Huhujen mukaan Challengerin tuotanto alkaa 2008 mallina maaliskuussa -07.
    http://www.allpar.com/cars/dodge/challenger.html

    99 proto oli kehitetty ennen Chryslerin valtausta. Sakemannit järjesti koko yhtiön uudelleen, johtajat ja pääsuunnittelijat vaihtui yms (esim alkuperäisestä Viper-tiimistä suurin osa siirtyi Fordin SVT:lle). LX sarjan kehityskin hidastui reilusti kun siihen piti alkaa soveltaa mersun jousitus yms. komponentteja.
     
  17. AteV8

    AteV8 Gearhead

  18. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Ihan hyvältähän tuo vaikuttaa :p mut siltikin toi pärsse näyttää vähän möhköltä
     
  19. johu

    johu Gearhead

Kerro tästä muillekin!