Challengerin lehtijouset kateissa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Kapteenikosmos, 12.2.2009.

  1. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Eli viimeisen vajaan vuoden sisällä rapakon takaa kontissa suomeen saapuneet Challengerin lehtijouset on luultavimmin päätyneet vahingossa väärälle omistajalle. Aikajanaa voi tarkentaa sen verran, että jouset on todennäköisesti lähteneet seilaamaan atlantin yli toukokuun lopussa 2008.

    Arvostaisin suuresti mikäli henkilöt jotka ovat konttirahdilla saapuneita lehtijousia vastaanottaneet viime kesällä/syksynä voisivat tarkistaa, että jouset on sellaiset kuin pitääkin. Eli tarkennuksena sen verran, että itselläni ei ole ylimääräisia/vääriä jousia vaan ne uupuvat kokonaisuudessaan. Eli on mahdollista, että joltain on jäänyt omat jouset saamatta ja nuo mun omat on lähteny vahingossa mukaan tai joku on saanut ylimääräiset jouset. Olen aika varma, että kyseessä ei ole ns. "rikos" vaan ihan puhdas vahinko. Kukapa väärillä jousilla mitään tekisi.

    Tuntomerkkejä ei ole paljoa ja ne vähäiset on seuraavat: Mustat (yllätys?), 6 lehtiset ja firman nimi Mc. Veighs' Truck Springs. Jossain kohtaa jousissa saattaa olla myös osanumero 78-627HD. Ei myöskään ole täysin pois suljettua, että jossain lukee myös allekirjoittaneen nimi (Ville Ahola).

    Kun joku kysyy kuitenkin että entäs jos ovat hukkuneet jo jenkkilässä niin tämän hetkisten tietojen varjossa sekaannus on erittäin suurella todennäköisyydellä tapahtunut nimenomaan suomessa.

    Eli kaiken tuon sekavan jaarittelun jälkeen voisin kiteyttää asian seuraavaan: Jos jollakulla on autossaan huonosti sopivat jouset taikka nurkissa lojuu työn alla olevaa projektia varten osapino jossa on myös lehtijouset, tarkastakaa että ei satu olemaan väärät.

    Meikäläisen tavoittanee yv:llä, emaililla: ville.ahola(ät)tut.fi taikka numerosta 0400536084

    Kiitän ja kumarran etukäteen.

    Ville
     
  2. Kapteenikosmos

    Kapteenikosmos Gearhead

    Pyritääs pitämään ylhäällä vielä jonkin aikaa. Jousien tarve alkaa olemaan akuutti parin kuukauden sisällä jolloin tilaan uudet.
     

Kerro tästä muillekin!