Challengerin pyyhkijät sökönä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja arzi, 6.2.2003.

  1. arzi

    arzi Gearhead

    Osaisko joku viisas neuvoa? Menin ja ostin Challengerin ja pyyhkijät on sökönä. Vika on katkaisijassa ja kun kyselin toimivaa tilalle kuulin että niitä on kahta tyyppiä: 2- ja 3-nopeuksisia. Kääntelin vipua jotta saisin selville naksahdusten lukumäärän, mutta katkaisija on niin hajalla että kuuluu vaan rahinaa... Onko katkaisijoissa jotain eroja ulkonäössä tai esim johtojen lukumäärässä tms?
    - Arzi
     
  2. coroNet

    coroNet Gearhead

    Ootko varma, ettei ole ns "variable speed"? Mulla Furyssä naksahtaa kerran ja sen jälkeen vauhti kasvaa mitä enemmän hanasta kääntää.
     
  3. moparmaniac

    moparmaniac Gearhead

    Katso pyyhkijänmoottorista. Kaksinopeuksisessa sähkömoottori, joka välittää voiman välitysrattaille, on tulipellistä ulospäin, kun taas portaattoman mallin moottori on tulipellin suuntainen. Et silleen...
     

Kerro tästä muillekin!