Charger vs Challenger

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Warlord, 16.8.2005.

  1. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    Ei kait tuostany herneitä????
    Tossahan nyt vaan vastattiin ALKUPERÄISEEN kysymykseen... :odroll: :odroll: :odroll: :mad: :rotfl:
     
  2. 4D -38

    4D -38 1st gear

    Nimimerkki Budweiser myy samaa autoa täällä overdriven myydään ajoneuvot palstalla, näyttää olevan menossa sivun 2 alalaidassa:

    1970 Challenger 318/aut. alkuperäisillä CA- rekkareilla, orkkis sininen/ sin.verhoilu. erittäin kuiva, ajokunnossa. tarvii tietysti täydellisen kunnostuksen. lähtee pian seilaamaan toisen samanlaisen kanssa suomea kohti.

    jo tax free hinnassa on 5 numeroa joten elä tarjoo paria tonnia ja hyvää tojotaa..

    p.0400 - 278 279

    Että semmosta :wink:
     
  3. niljake

    niljake 1st gear

    tuohan on kuitenkin halpa, 10 vuotta sitten ´70 projekteja sai vielä 3000 taalalla, nyt ne menee jo $10 000 molemmin puolin, toiset kymmenen vuotta lisää niin mistään ei enää saa alkuperäistä rakentamatonta aihiota ja haaveillaan $20 000 halvoista hinnoista...
     
  4. janimm

    janimm Gearhead

    Totuus taitaa kuitenkin olla että halvemmaksi tulee hankkia valmiiksi rakennettu. Toisaalta on mukavaa hankkia projekti, niin on mielekästä tekemistä pitkäksi aikaa. Ja onhan omatekoisella aina mukavampi ajella... 8)
     
  5. SG480

    SG480 1st gear

    Mie en jaksa uskoa että ainakaan Suomessa noilla hinnoilla kauppaa käytäis kovinkaan ahkerasti.
     
  6. kmovsh

    kmovsh 1st gear

  7. SG480

    SG480 1st gear

    Tohon kun lisätään veroarpajaiset niin auto on samassa hinnassa kuin Nettiauton pumppupeli. Mielestäni tuo remmiauto olisi tämän päivän hinnoilla hyvä kauppa. Remmitekniikkaa pelkäävä laittais motin kiertoon ja orkkispataa tilalle. Välirahaakin jäis varmaan sen verran että muutkin pikkuhommat tulis sillä fiksattua.

    http://www.yleisavain.com/cgi-bin/verot ... i=&paatos=
     
  8. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Pitäsköhän pistää kymppitonni lisää hintaa ja laittaa ulkomaan lehtiin oma myyntiin?
    Org kysymykseen tullut jo vastaukset. Ei niissä teknisesti eroja ole. Mulla ollut molempia ja nykyisin perheellisenä Charger sopii paremmin. Poikamiehelle sopii pienempi takakonttinen paremmin. Chargerissa taitaa sisätilatkin olla hieman isommat, ainakin takakontti on tarpeeksi tilava perheen tavaroille kisamatkoilla, eli menee lastenvaunutkin normaali kokoisen varapyörän kanssa.
     
  9. 4D -38

    4D -38 1st gear

    http://www.yleisavain.com/cgi-bin/verot ... i=&paatos=[/quote]

    Tuo mulle ei mene jakeluun, miten veroja saadaan enemmän laskettua kuin mitä auto on maksanut uutena. Verothan pitäsi laskea siitä paljonko sitä on jäljellä eikä sitä paljonko on auton verotusarvo. Ne on kaks eri asiaa. Ei veroa ole oikeasti jäljellä enää yhtään. Se on auton arvo mikä on noussut viimeaikoina ja jäljellä oleva vero ei siinä vaiheessa enää nouse vaan pysyy samana. Kummallista toimintaa :mad: .
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tuo mulle ei mene jakeluun, miten veroja saadaan enemmän laskettua kuin mitä auto on maksanut uutena. Verothan pitäsi laskea siitä paljonko sitä on jäljellä eikä sitä paljonko on auton verotusarvo. Ne on kaks eri asiaa. Ei veroa ole oikeasti jäljellä enää yhtään. Se on auton arvo mikä on noussut viimeaikoina ja jäljellä oleva vero ei siinä vaiheessa enää nouse vaan pysyy samana. Kummallista toimintaa :mad: .[/quote]

    Niinpä. Niin siis niiden pitäisi laskea verot.. Autovero lasketaan (siis gestapo nostaa) samanlaisen Suomessa olevan käyvän arvon mukaan..
    Arvatkaa miten mulle kävi viime huhtikuussa kun toin maahan 68 2 d sedan Dodge Darttin? Ette halua kuulla.. No ok, maksa ensin, valita sitten etkä mtn takas saa. Mitäs toit tänne tollaisen, hah hah sain kuulla..
     
  11. 4D -38

    4D -38 1st gear

    Tarkemmin kun ajattelee niin ei tuossa Challengerin veropäätöksessä ole mitään järkeä. Muutama vuosi sitten tuollaisen Challenger projektin sai tuolla 6000 eurolla veroineen. Mistä helvetistä se vero siihen noin paljon nousee? Kannattaa valittaa. Ite en ainakaan maksais. Ei veroa voi periä yhtään enempää mitä on peritty 25 vuotias säännösten mukaan korkeimmin verotetulta vastaavalta autolta, sehän nyt täytyis tullivirkailijallakin käsittää, koska pykälissä nimenomaan mainitaan jäljellä oleva vero vastaavasta suomessa rekisterissä olevasta autosta, EI verotusarvosta. Veron täytyy oikeastaan olla vielä pienempi mitä silloin on peritty koska joka vuosi veron osuuden täytyy laskea. Tämä on fakta.
     
  12. 455STW

    455STW Gearhead

    Niin kauan kuin Tulli suuressa viisaudessaan pitää yllä omaa hinnantasausjärjestelmäänsä käytettyjen autojen suhteen, kannattaa muualta tuodulla harrasteautolla ajaa ne vähät ajot koe- tai tarrakilvillä. Ei ne Sovjet-Finlandin kilvet mielestäni niin kullanarvoiset ole mitä tällä hetkellä veroarpajaisissa joutuu maksamaan! Tai voi unohtaa tuontiautot ja ostaa allekirjoittaneelta jo kauan sitten verotettu museorekisteröity -66 Charger 383 4-barrel...
     
  13. 4D -38

    4D -38 1st gear

     
  14. Mefirst

    Mefirst Gearhead

    1970 Charger omistajana pitää kyllä sanoo että Chargeri on ja tulee aina ja ikuisesti olemaan se autoista pahin peto...

    Cuda/Challengerit ovat mun mielestä enemmän herras mies sportteja, eli hieman hillittyjä mutta uhkuvat kuitenki sitä "poweria".

    Chargeri sen sijaan näyttää sitä "tuu lähelle niin vedän sua turpaan" uhmaa..

    Voishan tän sanoa tälleenki.. Kiltit pojat ajavat Cuda/Challengeria ja pahat pojat ajavat Chargeria :D .. ja nörtit ajavat Fordia tai Chevyä....
     
  15. MadMike

    MadMike Gearhead

    No joo makuasioista ei voi kiistellä,68-70 Charger on Erittäin hyvännäköinen auto mutta omat pinnat menee Challengerille koska auto on kevyempi ja siten väkisinkin nopea ja ulkönäöllisesti Vähintään yhtä härski.
    Ei siihen kaksista Corvettea ole tarvittu että 426 Hemi Charger kattelee perävaloja.

    Puhun omasta Vettestäni :rotfl:
    Ja Kaverin entisestä LS-5 sesta...
    Sama "paha" poika otti HIUKAN pahemmalta turpaan ja huolella.

    Ja mun mielestä pahuus voidaan mitata vain yhdellä tavalla...se mitä on tullut tehtyä ja on mustaa valkoisella tehdyistä.
    Joten se nörttiydestä etc ...
    Hyvä siellä Tukholmassa on huudella mutta tuleppas laivalla yli niin passitetaan takas ja äkkiä :poff:
     
  16. BB Coronet 500

    BB Coronet 500 Gearhead

    Ja Barbi ja lapset "lokari" autoilla :D . vitsi vitsi...
     
  17. MadMike

    MadMike Gearhead

    Lapsi on terve kun se leikkii...mopar miehet lopettaa leikin kesken kun ei ole enään kivaa :)
    Tämä muisto nuoruudestani...

    PS suomen nopein katu-auto oli :p ?
     
  18. 440Magnum

    440Magnum 1st gear

    Ei ei ei... ei leikkiä lopeteta jos ei oo kivaa.., siitä tehdään kivaa :wink: 8)
     
  19. niklas_

    niklas_ 1st gear

    mitä mä sitte oon?

    jos ajan molemmilla?? :eek:
     
  20. janimm

    janimm Gearhead

    Herrasmiespahis :D
     

Kerro tästä muillekin!