Charger

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja dodge, 20.4.2008.

 1. dodge

  dodge Gearhead

  Miten lähtee etuoven pikkuikkuna karmeineen irti. Pitääkö lasi irroittaa ensi ja vetää pois vai onko oven siällä ylhäällä oleva kuusiokolo ruuvi saatava irti .Tarkoitus purkaa ovet atomeiksi auttakaa miestä mäessä :eek:
   
 2. janimm

  janimm Gearhead

  Joo, se lyhyt kuusiokoloruuvi pitää irroittaa, ja tietysti myös muut kiinnityspultit. Sitten koko paketti nousee ylös ovesta. Sun oven yläreunassa on reikä mistä kuusiokoloavain mahtuu just sopivasti. Kannattaa laittaa kunnolla ruosteenirrottajaa sinne kierteisiin, ovat yleensä aika tiukalla.
   

Kerro tästä muillekin!