chargerin rengas koko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja dodge, 17.9.2008.

  1. dodge

    dodge Gearhead

    Onko kellään tietoa mikä on ollut - 70 chargerin alunperin levein rengas minkä saa laittaa taakse, rekisteriotteessa tai katsastus konttorilla on kuulemma taulukko missä merkki kohtaiset rengas koodit ?.Tarkoitus laittaa / muutos katsastaa mahdollisimman leveillä kumeilla. Pyörän aukko on levitetty 42 cm leveä.Perä tehdään myöhemmin vanteiden ja kumien mukaan.

    Mitä renkaita / vanteita teillä muilla on ? olen suunnitellut eteen 15x8 vanteet ja kumit 15 x 225 tai 255 ? taakse 15x 12 vanteet ja kumit max levys.
     

Kerro tästä muillekin!