CHC Kouvola?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FHRA Kouvola Club ry', aloittaja arzi, 27.3.2013.

  1. arzi

    arzi Gearhead

    Kerhon toimiston seinällä (ex-Varaosahallin toimisto) on tälläinen kuva:
    [​IMG]

    Tietääkö mukaan mistä tuossa on mahdollisesti ollut kyse? Joku kerho suunnitteilla tms. Oliskohan toi 70- tai 80-luvun juttuja..
     
  2. FinalFins

    FinalFins 3rd gear

    En paljoa osaa kertoa kerhon historiasta, mutta kyseisen kerhon tallissa on käkkylä ja sen kaveri ollut reilut kolme vuotta. Kalustoa on euroista jenkkeihin ja moottoripyöristä mikroautoihin. Matalalla profiililla mennään.. 8)
     
  3. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Kyllä mä ton nimen yhdistäisin omien havainnointien perusteella 90-lukuun ja ihan olemassa oleva porukkahan tuo lienee. En muista tunnenko oikeesti ketään tuosta sakista, mutta muistelisin klubin nimen esiintyneen useampanakin vuotena jossain ajotaitokilpailujen listoilla ihan hyvällä menestyksellä.
     
  4. Karva

    Karva Gearhead

    MC & CC in Kouvola never dies - they just multiply



    Tämä on meitin, varaan pajalle : Gun Hill MC & CC :poff:

    Tai no, eiköhän tässä maassa näitä klubeja riitä ??




    Mitäs muuten kuuluu Bakers MC klubin varusteille, tarttis ostaa parit t-paidat. Kasi-Pasi voisi suunnitella tallille oman mallisarjan. ??

    Hillin paita miulla on jo, toimii myös yöllä, eli käy pynajasta.

    Toisaalta ostin kesällä myös muumipappa - paidan ja sain länsirannikolla prosentti veikkojen support paidan, kumpaakaan ei voi pitää kylillä luulevat joko pervoksi tai pitävät gangsterina, vaatteet tekee miehen, tai sitten ei. ??

    Niin se Nasu kerran myi sen kiitos hupparin, eli on näitä ja hyvä niin, tosin se pipo puuttuu vielä, sitten kokoelma on täydellinen.

    Entäs tämä meitin Afis, missä mennään oliko meillä kerhopaitoja, edellinen noin 25 v. mallin t-paita alkaa olemaan vähän kulahtanut. ??

    Kuis jos nyt aloitetaan uuden FHRA Kouvola paidan yms. suunnittelu, saako sen valmiiksi 35 v, juhliin. ??
     
  5. Nina

    Nina Gearhead

  6. Quest

    Quest Gearhead

    Tais aktiivi aika osua 80-90 lukujen taitteeseen. Duunikaveri oli mukana tuossa ja Varaosahallin jampat myös, siksi kuva siellä.
    Talli alunperin Kellomäessä -> muuttivat 90-luvun alkupuolella meijerin kupeseen Tiilitielle.
     
  7. signet

    signet Gearhead

    Eikös se ollu 90-luvulla ton porukan talli myös Kotkankalliossa,vanhalla laukkutehtaalla?
     
  8. deeäxä

    deeäxä Gearhead

    olen itse kuulunut tuohon clockhill cruisersin porukkaan 90 luvun lopulta eteenpäin, ennen liittymistäni osc:hen. silloin oli talli tuossa ex meijerin kupeella ja sieltä jouduttiin muuttamaan kellomäkeen vanhan autoliikkeen tiloihin. mäkkäriltä kun korialle päin lähtee niin rakennus näkyy just ennen junarataa tiellekin. pääosin porukka harrastaa autosuunnistusta ja jonkun verran rallitouhujakin. aika pitkälti euro/japsi harrasteita, ainakin vielä silloin.
    ainii, yksi chc:n jäsenistä oli töissä varaosahallissa tai sitten omisti sen, siitä ehkäpä se lakana seinällä...
     

Kerro tästä muillekin!