Cherokee XJ -89 kolisee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja G-MAN, 19.2.2018.

  1. G-MAN

    G-MAN Gearhead

    Mikähän voisi aiheuttaa voimakasta kolinaa takapäässä, kolisee melko pienissäkin epätasaisuuksissa. Kärryä vetäessä tuntui hieman vaimenevan. Kuullosta kuin jokin olisi tosi irrallaan. Tarkastettu korjaamolla, mitään ei löytynyt, pakoputki, jouset, iskarit OK. Hyviä arvauksia?
     
  2. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Koiranluut, tukivarren/vakaajan puslat?
     
  3. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    XJ:n takakoiranluut ei kolise, taka-akselilla ei ole tukivarsia, kun on latijouset, vakaajan kumit ei kulu niin huonoiks että kolisis tai ainakin korjaamo ne löytäis (jos edes on kallistuksenvaimentajaa takana, yleensä ei ole).
    Iskarit kolisee tai pakoputki ottaa vetokoukkuun kiinni on mun arvaus... Tai takaluukun vastinkumit puuttuu ja takaluukku kolisee reiässään...
     
    KajS ja Rotten tykkäävät tästä.
  4. G-MAN

    G-MAN Gearhead

    Takaluukku on ilmeisesti syyllinen, saako noita vastinkumeja mistään?
     
  5. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Olikin villi arvaus ku jeeppien ruumiin saloista tiedä :oops:
     
  6. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Mulla hyllyssä, tietenkin...
     
    KajS tykkää tästä.
  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    :odconfused::odconfused::odconfused:
     

Kerro tästä muillekin!